Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Welke Granada is jouw favoriet?

Architectuur, modern, strakke lijnen en grote raampartijen. Zo maar wat woorden die je doen denken aan de Granada: ons basismodel plat dak woning. En hoewel de moderne woning in de basis vrij eenvoudig is opgezet zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo bewijzen ook de vier prachtige Granada’s. Deze prachtige plaatjes willen we je niet onthouden.

Architectonische pracht

moderne woning, modern huis, huis bouwen, moderne bouwstijl, kavel, selekthuis

De architect van deze moderne woning haalde voor dit droomhuis zijn inspiratie uit de natuur. Opvallend is de asymmetrie binnen de moderne stijl, de diversiteit in goothoogte en de samenstelling van de materialen. Natuurlijke materialen worden afgewisseld met geometrische vormen. De verticale belijning van de houten gevelbekleding accentueert het lijnenspel van de woning. De uitgewerkte details en warme kleuren, zoals de donkere steen in combinatie met het rijke hout en de grijze kozijnen, versterken dit spel nog verder. Zo is deze woning een lust voor het oog en bezorgt het nog elke dag een warm gevoel bij de bewoners.

Moderne woning: Licht, lucht en ruimte

moderne woning, modern huis, huis bouwen, moderne bouwstijl, kavel, selekthuis

De wens van de familie Bouten was om in een moderne villa te wonen met een uitstraling die past bij de omgeving:  op de grens tussen stad en platteland. In het ontwerp is daarom rekening gehouden met het schitterende uitzicht aan de achterzijde en de stadse omgeving aan de straatzijde. De ontwerper van de woning heeft de rechthoekige basis als uitgangspunt genomen voor het ontwerp van de moderne woning. Op verschillende manieren komt de rechthoek terug in verschillende groottes en materialen. Hierdoor ontstaat een spannend geheel.

Prachtig praktisch

moderne woning, modern huis, huis bouwen, moderne bouwstijl, kavel, selekthuis

Midden in de natuur staat deze praktische moderne woning, prachtig in de groene omgeving. Het ontwerp, lijnenspel, materialen en kleurgebruik doen denken aan de architectuur van Frank Lloyd Wright. Zelfs de omgeving werkt hieraan mee. Aan de binnenzijde van dit moderne huis gaat echter een zee van ruimte schuil om niet alleen zelf heerlijk te kunnen wonen. In de toekomst kan er zelfs een verzorger bij in wonen.

Fris en fruitigmoderne woning, modern huis, huis bouwen, moderne bouwstijl, kavel, selekthuis

Iedere ochtend ontwaken de heer en mevrouw Velde met een uitzicht over de tuin.  Ze stappen door de dubbele tuindeuren zo van hun slaapkamer het terras op. Dat is toch elke dag genieten?! Die zonnige inslag is ook terug te zien in het frisse uiterlijk van de moderne woning. De witgesausde gevel contrasteert prachtig met de donkere steen van het trasraam en de garage.

 

De Granada in de basis

Ieder mens is uniek! Onze basismodellen passen zich daarop aan! Het basismodel Granada is onze plat dak woning. En wordt voornamelijk toegepast als seniorenwoning of een woning die is gericht op de toekomst. De woning heeft namelijk in de basis al een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Door het platte dak wordt de woning door kenners al snel getypeerd als modern.

Moderne woning

De woning heeft een bescheiden inhoud van 419 m3 door een afmeting van 13.75m bij 8.35m. De woning bestaat uit één woonlaag en heeft daarmee een lage goothoogte van 3.20 m. Heb je hier niet voldoende ruimte aan? De Granada is ook beschikbaar met een opbouw.

Het basismodel Granada is daarom met recht onze topper in de categorie laagbouw met plat dak! De woning is in de basis al erg luxe en comfortabel uitgevoerd. Zo zijn er standaard vloerverwarming, 6 zonnepanelen en sanitair van Villeroy en Boch toegepast.

Wil jij een Granada laten bouwen? Lees dan meer over dit basismodel of vraag onze SelektLiving inclusief prijslijst aan! De SelektLiving staat boordevol inspiratie, informatie & tips. Alle basismodellen staan uitgelicht en ook de prijzen zijn inzichtelijk.

 

 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven