Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Nieuw huis bouwen

Een nieuw huis bouwen doe je niet ‘even’. Het is nogal wat, jouw droomhuis bouwen. De eerste stappen die je waarschijnlijk gaat zetten is informatie verzamelen over jouw budget, een stuk grond en hoe jouw droomhuis eruit zou moeten zien.

Op onze website kun je heel veel informatie vinden die je zoekt. We proberen je te inspireren met onze woningen, leggen je uit welke verschillende woningtypen en bouwstijlen er zijn en geven natuurlijk ook informatie over casco bouwen en sleutelklaar bouwen. Daarnaast hebben we ook een de Veelgestelde Vragen. Een overzicht met allerlei vragen die we hebben verzameld van onze opdrachtgevers, waar we meteen al antwoord op geven. Regelmatig worden hier ook nieuwe vragen aan toegevoegd, bouwbegrippen, etc. Als laatste hebben we nog een Online SelektLiving Magazine! Met wekelijkse relevante blogs voor iedereen die droomt van een huis bouwen, heeft besloten om een huis te gaan bouwen of die al een huis aan het bouwen is.

10x Tips om te beginnen

In willekeurige volgorde zetten we 10 belangrijke artikelen op een rij voor op jouw leeslijstje! Het bestaat uit antwoorden op veelgestelde vragen en een aantal recente blogs die van belang kunnen zijn.

  1. Hoe kom ik aan een bouwkavel
  2. Waar moet ik op letten bij de aankoop van een bouwkavel
  3. Op welke bijkomende kosten moet ik rekenen bij het bouwen van een huis
  4. Wat kost een eigen huis bouwen
  5. Wat kost heien voor de fundering
  6. Een huis bouwen in 6 stappen
  7. Gasloos bouwen
  8. Van Matterhorn naar droomhuis
  9. Goedkoop huis bouwen
  10. Comfortabel wonen met hoge isolatiewaarde

Bonustip!

We organiseren regelmatig een evenement, zodat je laagdrempelig kennis kan maken met ons SelektHuis, het SelektTeam en onze werkwijze. Denk aan een Open Huis in een net opgeleverde woning, waar je vrij kan rondlopen door de woning om meer gevoel te krijgen bij de ruimtelijkheid van de woning, het afwerkingsniveau en de mogelijkheden. We organiseren meerdere malen een Kijkje in de Keuken in Rijssen, waar een SelektTeam je vertelt hoe wij werken en wat we allemaal doen. Daarnaast houden we 2x per jaar Open Dagen. Tijdens deze dagen is er van alles te doen en te bekijken. Enkele van onze partners zijn aanwezig zodat je ook hier alvast wat informatie of inspiratie kan op doen. Je kunt deelnemen aan kennissessies over hoe bouw ik een huis, tot de tekenkamer  of een sessie van onze energiespecialist.

“We hadden geen verstand van bouwen, maar SelektHuis regelde de bouw van A tot Z”

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven