Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Misschien heb je ze al wel eens op onze website of in de nieuwsbrief voorbij zien komen of misschien ben je er zelfs al wel eens geweest: onze Open Huizen. Tijdens een Open Huis laten we je zelf ontdekken hoe een pas opgeleverde woning van SelektHuis eruit ziet. Ondertussen laten we zien wat het opleveringsniveau is en vertellen we hoe wij werken en wie we zijn. Vaak is ook de opdrachtgever aanwezig om je te vertellen hoe hij of zij de bouw ervaren heeft. Kortom, het is een perfect moment om eens laagdrempelig kennis te maken met SelektHuis, ons werk en onze klanten.

Deze Open Huizen organiseren wij altijd met ontzettend veel plezier. In een eerder blog schreven we nog over onze ideeën voor de SelektEvents in 2020. Helaas ligt dat nu even wat anders.

Persoonlijke rondleiding

Om toch de mogelijkheid te geven om een SelektHuis in het echt te bekijken, organiseerden wij vandaag een nieuw SelektEvent. De één op één bezichting. Tijdens dit aangepaste Open Huis in Wenum Wiesel konden klanten op afspraak een persoonlijke rondleiding door de woning krijgen. Op deze wijze kunnen we samen onze veiligheid waarborgen en toch een goede indruk geven van mogelijkheden en afwerking.

Gelukkig merkten we dat jullie net zo enthousiast waren als wij. De aanmeldingen stroomden binnen. Het waren er zelfs zoveel dat we helaas niet iedereen hebben kunnen rondleiden. Alle belangstellenden zullen daarom nog een persoonlijke mail ontvangen waarin we het Open Huis zoveel mogelijk naar toe proberen te halen. Het wordt een inspirerende mail met beelden, plattegronden, de bouwkosten en meer. Alles om je zoveel mogelijk het gevoel te geven dat je vanuit je luie stoel de woning kunt bekijken.

Rondleiding vanuit je luie stoel

Wil jij ook meer weten over deze prachtige landelijke woning? Laat het ons weten door te mailen of bellen naar 0548 537 555. Je ontvangt dan binnenkort ook deze email zodat je de woning vanachter je computer scherm nog even rustig kunt bekijken!

Een huis bouwen vanuit de woonkamer

Ondertussen blijven wij op zoek naar nieuwe manieren om je ondanks de corona maatregelen dichter bij de bouw van je droomhuis te brengen. In de SelektStraat kun je bijvoorbeeld digitaal en in 3D door de basismodellen wandelen. Je kunt meedoen met onze InspiratieReis. We zijn bezig met de ontwikkeling van verschillende video’s waarin we je alles uitleggen over het bouwen van een huis. En, we brainstormen over nieuwe SelektEvents.

Hier kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

Laat ons weten hoe we je in deze tijden verder kunnen helpen met jouw bouwplan. Mail jouw persoonlijke vraag of idee naar ons en wij gaan ermee aan slag!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven