Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Verhuizen? Verbouwen? Of nieuwbouw…. Heb je een nieuwe gezinssituatie, andere woonwensen dan vroeger of ben gewoon je oude huis en interieur zat? Dan moet je keuzes gaan maken. Welke opties zijn er allemaal als je je niet meer thuis voelt in je eigen huis? Welke kant wil je op? Wat zijn je wensen? Maar ook: wat is je budget? Met al deze vragen moet je rekening houden als je gaat voor een ander woonidee. Je denkt al snel aan verhuizen, maar heb je ook wel gedacht aan nieuwbouw. Ik probeer alle voors en tegens naast elkaar te zetten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken!

NIEUWBOUW = COMFORT

Vaak staat een nieuwbouwhuis voor meer comfort. Dus als je je huidige woning zat bent, kun je kijken welke opties nieuwbouw voor je biedt. Een nieuwbouwwoning is vaak beter geïsoleerd, zowel tegen hitte en kou als tegen geluid.

BESTAAND = KARAKTER

Een bestaand huis heeft vaak meer karakter. Denk aan de échte oude jaren 30-details of de prachtige ornamenten die je in herenhuizen vaak tegenkomt. Er is in stijl geleefd, en dat mag gezien worden! Bij nieuwbouw kan er in de materiaalkeuze, detaillering én ontwerp van de woning rekening gehouden worden met een rijke aankleding. Op deze manier geef je je woning wel karakter mee en is de woning toch comfortabel anno 2018!

VERBOUW = WEER VERLIEFD

Een verbouwing van je bestaande huis kan veel nieuwe mogelijkheden bieden. Een wandje weghalen voor een meer open ruimte, een aanbouw voor meer ruimte en een nieuwe keuken voor een frisse look & feel. Ook met een kleine ingreep kun je je huis weer spannend maken. Een nieuw verfje op de kozijnen en deuren, een nieuw behang op de muur of een nieuwe vloer, en je huis is weer als nieuw! De kosten blijven hiermee beperkt, maar het voelt als een nieuw huis!

KEUZEVRIJHEID

Als je een nieuwbouw huis gaat bouwen, heb je bij bepaalde aannemers de volledige keuzevrijheid. Bij project- en seriematige bouwers zal deze vrijheid beperkt zijn, bij particuliere woningbouwers is deze vrijheid eindeloos! SelektHuis is zo’n partij: Door Slim Bouwen stemmen we de woning volledig af op jouw woonwensen. je begint helemaal bij 0 en kunt je hele huis zo maken als jij wilt. Dat is een luxe die je bij verhuizen of verbouwen nooit zult krijgen!

Ongetwijfeld zijn er nog veel meer voordelen van de beide opties. Overall kunnen we dus zeggen: óf verhuizen (bestaand of nieuwbouw), óf verbouw (groot of klein). De keuze is aan jou… Wat doe jij om weer verliefd te worden op je huis?

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven