Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Misschien heb je het al gemerkt of misschien heb je ‘m zelfs al voorbij zien komen in je mailbox. SelektHuis heeft sinds kort de nieuwsbrief een frisse uitstraling gegeven. In deze nieuwsbrief houden we je nog steeds op de hoogte van alle SelektEvents. Ook onze vaste rubrieken als ‘Wat Kost deze Woning’ en SelektNieuws zijn gebleven. Wat nieuw is, is de hippe look & feel en de personalisatie in de nieuwsbrief. Zo nemen we je stap voor stap mee op weg naar jouw unieke droomhuis. Net als je woonwensen, wordt ook elke nieuwsbrief net ietsje anders: helemaal afgestemd op jouw wensen!

Nu wil jij natuurlijk ook niets missen van al het moois dat SelektHuis te bieden heeft. Dat snappen we heel goed! Daarom kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week het laatste nieuws, inspiratie en praktische info.

Iedereen die al in ons bestand staat en aangegeven heeft ook de nieuwsbrief te willen ontvangen, ontvangt ook automatisch de vernieuwde nieuwsbrief. Hierin nemen we je privacy erg serieus. Daarom hebben we ons privacybeleid en het nieuwe emailsysteem aangepast op de nieuwe privacywetgeving die per 25 mei van kracht is gegaan. We mailen alleen als je hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. En de gegevens die we van jou verzamelen, gebruiken we om jou zo goed mogelijk te helpen. Een huis bouwen doe je immers niet elke dag! Daarnaast laten we je vrij je om je op elk moment af te melden of je gegevens te wijzigen. Dat kan via onze nieuwsbrief!

A.s. vrijdag gaat er weer een nieuwsbrief vol leuke en inspirerende artikelen de deur uit. En dat in de frisse nieuwe stijl van de nieuwe website. Dat leest toch net iets lekkerder weg!
Wil jij deze nieuwsbrief nou ook ontvangen? Dat kan natuurlijk! Meld je direct aan.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven