Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Op dit moment zijn we veelal aan huis gebonden. Dat kan het oriënteren op het bouwen van een huis lastig maken. Ondertussen heb je wel alle tijd om eens goed voor je bouwplannen te gaan zitten. Daarom zetten we in dit blog alle leuke extra’s die SelektHuis je biedt op een rij!

Droom, Bouw, Leef!

Dat is ons motto en dat blijft ons motto! Ook in deze onzekere tijden, moeten we met zijn allen vertrouwen blijven houden en blijven dromen. We staan nog steeds voor jullie klaar om te helpen met jullie dromen en plannen voor het bouwen van een huis.

We kunnen misschien niet alle stappen nemen of voorbereidingen treffen op de manier die we zouden willen om het bouwen van jullie droomhuis te realiseren vanwege de maatregelen. Maar we nemen je graag mee naar wat er wél mogelijk is!

SelektStraat

Regelmatig krijgen we de vraag hoe onze basismodellen eruit zien? Het antwoord op deze vraag geven we in de SelektStraat. Dit is een virtuele, interactieve omgeving waar je in 360 graden rondloopt tussen alle basismodellen van SelektHuis.

In de video hieronder laten we zien hoe het werkt op een computer. Maar natuurlijk werkt de SelektStraat ook op je mobiel of tablet. Je kunt dan gewoon je mobiel bewegen en het beeldscherm volgt je bewegingen door de virtuele ruimte!

Neem dus snel een kijkje in de SelektStraat!

Pinterest

Voor wooninspiratie gaan we graag op pad naar woonwinkels, onze Open Huizen of Modelwoning. Helaas is dat op dit moment even niet mogelijk. Gelukkig kunnen we net zo blij worden van een nieuw Pinterest bord als van een bezoekje aan de woonboulevard.

Lekker lang scrollen langs eindeloos lange pagina’s vol heerlijke afbeeldingen, wegdromen bij de mooiste droomhuizen en ondertussen krijg je volop nieuwe ideeën voor jouw bouwplannen. Dat is Pinterest!

Tijdens je nieuwbouwplannen kan een Pinterest bord je helpen bij het verzamelen van al je ideeën. Ga op zoek naar woningen en pin alles wat je mooi vindt. Deze kunnen we tijdens de ontwerpfase gebruiken als inspiratie. Ook kun je op de website van SelektHuis alle afbeeldingen pinnen die je mooi vindt. Zo heb je ze altijd bij de hand.

Ga zelf aan de slag op Pinterest!

SelektReality app

Als grootste vrijstaande particuliere woningbouwer van Nederland werken wij continue aan nieuwe ontwikkelingen en innovatieve projecten. De SelektReality app is één van deze ontwikkelingen en helpt je bij jouw bouwkeuzes.

Op elke pagina van onze SelektLiving Brochure ontdek je nieuwe informatie, leuke filmpjes of extra foto’s en inspiratie. Maar het leukste zijn wel de 3D-modellen die bijna letterlijk uit de brochure springen! Om de app te gebruiken heb je natuurlijk ook ons magazine nodig. Heb je deze nog niet?

Vraag de SelektLiving dan snel aan en je ontvangt deze zo spoedig mogelijk!

 

Ga op InspiratieReis

Tijdens de eerste lockdown zijn we bij SelektHuis gestart met een InspiratieReis. Op deze InspiratieReis gaven we stap voor stap antwoord op de vraag: hoe bouw ik een huis? Hiermee kon je zelf actief deelnemen door een pinterestbord van jouw droomhuis samen te stellen. En dat kan nog steeds…

In een serie blogs nemen we je mee langs alle stappen voor de bouw van een nieuwbouwwoning. Onderweg komen alle fases van de bouw langs om goed van start te kunnen gaan aan het bouwproces. Inmiddels hebben we onze eindbestemming al bereikt maar natuurlijk kun je alles nog even teruglezen.

Start met je eigen InspiratieReis

 

Met deze tips is het toch zeker niet erg om thuis te zitten tijdens de feestdagen!

We wensen je alvast fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven