Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ben jij al ambassadeur?

Bij SelektHuis bouwen we ongeveer 250 woningen per jaar voor onze klanten. Stuk voor stuk zijn dit enthousiaste klanten die allemaal een droom hebben kunnen realiseren. Ben jij één van deze gelukkige woningbezitters? Dan nodigen we je uit voor deelname aan onze fotoprijsvraag.

Vol passie en vakmanschap bouwen wij deze woningen. Bij oplevering moet er dan nog vaak een heleboel worden geregeld door de klant. Maar wij zijn natuurlijk benieuwd hoe de woning er in volle glorie uitziet. Daarom willen we je vragen om de mooiste foto’s van jouw woning met ons te delen. Als beloning delen we iedere maand een dinerbon uit!

De 3 mooiste plaatjes van 2019

  1. In April kregen we een foto binnen van Jildez Majoor. Zij stuurde ons een spannende foto van hun prachtige droomhuis met rieten kap. Meegenieten van dit landelijk moderne huis met schuurwoning invloeden? Bekijk dan het perfecte plaatje van April.
  2. Eén van onze favoriete woningen is dit witte landhuis met eiken details. We schreven er eerder zelfs een blog over. Maar ook de bewoners van deze woning deden mee met de fotoprijsvraag en wonnen in juni! Bekijk deze landelijke Monte Viso.
  3. Op een perfect plaatje hoeft niet altijd de woning in the spotlights te staan. Dat bewijst de winnaar van december. Op een prachtig winterse dag fotografeerden de bewoners van deze schuurwoning hun woning. Deze foto kan zo in een sprookjesboek. Droom mee met deze schuurwoning.

DOE MEE!

Elke maand kun je deelnemen aan onze fotowedstrijd voor opdrachtgevers, waarvan de SelektHuis woning reeds is opgeleverd. Je maakt dan ook nog eens kans op een dinerbon t.w.v. € 75,-. Dus ben jij zo’n opdrachtgever, trots op jouw droomhuis en zou je dit graag willen laten zien? Maak dan het perfecte plaatje van jouw woning en stuur deze in!

Wat moet je doen:

  1. Maak een mooie foto van je woning
  2. Stuur de foto als JPG-bestand naar foto@selekthuis.nl
  3. Elke maand wordt een winnaar gekozen tussen alle inzendingen

De winnende inzending verdient een dinerbon t.w.v. €75,- . Bovendien zetten we jouw woning in de spotlight via dit blog, nieuwsbrief en social media. Lees hier meer over de voorwaarden van de fotowedstrijd.

We zien graag jouw mooiste foto!

– Het SelektTeam –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven