Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Een nieuw jaar betekent vaak goede voornemens en frisse plannen. Is één van deze plannen om dit jaar te gaan bouwen en je woondroom werkelijkheid te laten worden? En ben je benieuwd naar de prijzen voor het bouwen van een huis? In de woningzoeker inspireren we je met de mooiste woningen. Bekijk de opgeleverde woningen van onze opdrachtgevers en krijg een idee van de oneindige mogelijkheden van SelektHuis! We vertellen je zelfs wat deze woningen kosten!

De prijzen van een huis bouwen

Hoeveel een woning kost is erg afhankelijk van een aantal factoren. De prijs van jouw droomhuis is daarom opgebouwd uit een aantal stappen. Je zoektocht start vaak met het ideale plaatje van de woning; het ontwerp. Maar natuurlijk hou je ook het kostenplaatje in de gaten. Bij SelektHuis houden we het simpel. Al na de eerste afspraak geven we een hele gerichte prijsopgave van jouw woonwensen.

Dit werkt volgens een simpele optelsom:

Basismodel + persoonlijke wensen + afwerkingsniveau = aanneemsom

Transparant over de kosten

In de woningzoeker staan veel verschillende woningen. Stuk voor stuk droomhuizen van onze opdrachtgevers. Ze zijn namelijk gebouwd naar hun woonwensen. Zo is iedere woning uniek! Met het invullen van de filters ontdek je snel welke woningen er bij jouw woonwensen passen. Selecteer bijvoorbeeld je favoriete bouwstijl en je ziet veel verschillende woningen. Klik op de woning die jou het meest aanspreekt en lees alles over deze woning. We vertellen je zelfs wat deze woning kost. Vul hiervoor even het formulier onder aan de pagina in en je ontvangt binnen 5 minuten een handig kostenoverzicht op de mail. In de mail staat deze optelsom voor de woning van jouw wensen. Zo zie je snel en makkelijk hoe de prijs van een woning is opgebouwd.

Weet je nog niet waar je naar op zoek bent? Bekijk hieronder de vijf meest bekeken woningen!

1. Klassieke T-Kapper

De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant en tijdloos, waardoor het al jaren een groot favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Onze opdrachtgevers in Nijverdal hebben gekozen voor deze bouwstijl met onder andere gemetselde oortjes, schijnschoorstenen en bijzonder metselverband. Zij vertellen over hun ervaring met SelektHuis en hoe deze klassieke woning tot stand is gekomen!

2. Eigentijds & landelijk huis

Bekijk deze prachtige casco woning met als uitgangspunt basismodel Matterhorn. Met een klein budget is er een prachtige woning gerealiseerd met een heel eigen uitstraling!

3. Levensloopbestendig wonen 

Een seniorenwoning bouwen is niet nieuw voor SelektHuis. Sterker nog, wij hebben basismodellen die perfect aansluiten op de functionele indeling voor een levensloopbestendige woning.

4. Eigentijdse schuurwoning

Een schuurwoning is helemaal van deze tijd. Het kenmerkt zich door een sobere, eenduidige vorm. In de basis is onze Trentino al heel compleet en past deze perfect in een natuurlijke omgeving.

5. De klassieke notariswoning

Deze notariswoning is stijlvol & klassiek door kleur- en materiaalkeuze. Een prachtig resultaat op basis van de woonwensen van onze opdrachtgevers die heel specifiek voor dit woningtype hebben gekozen.

PERSOONLIJKE PRIJSINDICATIE

Ben je na het lezen van dit blog, benieuwd wat het zou kosten om jouw droomhuis te bouwen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen snel een geheel vrijblijvende offerte op basis van jouw woonwensen maken!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven