Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Open Dag Hedel zaterdag 23 juni

Onze vestiging in Hedel is gereed. We zijn natuurlijk trots op ons nieuwe pand en zetten daarom speciaal voor jullie de deuren open tijdens de Open Dag! Ben je nieuwsgierig naar SelektHuis Hedel, het SelektTeam en onze werkwijze? Kom dan langs op deze feestelijke dag!

Wat is er te doen?

Natuurlijk mag je binnen een kijkje nemen, rondwandelen in onze prachtige showroom en kun je praten met het SelektTeam van Hedel. Maar dat is niet het enige! Wij hebben ook onze partners uitgenodigd om er een informatieve dag van te maken. Denk hierbij aan een keukenpartner, een partner in interieurstyling, domotica of een tuinarchitect. Zo bieden we jou deze dag een volledig pakketje met alles wat je zou willen weten over het bouwen van een huis met SelektHuis!

In de showroom en op het terrein lopen  adviseurs van SelektHuis rond, om uw vragen te beantwoorden over technische en financiële onderwerpen. Vanuit Rijssen hebben wij ook onze EPC specialist gevraagd om langs te komen, hij vertelt je alles wat je wilt weten over energiezuinig bouwen en duurzaamheid.

Onder het genot van een hapje en drankje kun je alle informatie opnemen. Zo kom je weer een stap dichter bij het bouwen van jouw droomhuis! Wil je meer weten over dit evenement? Bekijk dan onze evenementpagina.

Kun je niet?

Geen nood. We organiseren regelmatig een Open Huis door het hele land en ook 14 en 15 september staat er weer Open Dagen op de planning! Hou gewoon even onze SelektEvents in de gaten en/ of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven