Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Lees hier alles over het laatste nieuws omtrent Corona en de maatregelen die wij in acht nemen.

Kom naar onze Open Dagen

Afgelopen week hebben onze Open Dagen weer plaats gevonden en wat waren het weer 2 fantastische dagen met enthousiaste bezoekers! We proberen onze bezoekers natuurlijk ook een goed beeld te geven van SelektHuis, de werkwijze en de mensen achter het bedrijf. Vanuit alle afdelingen dragen collega’s een steentje bij om onze bezoekers te voorzien van alle informatie & advies die ze nodig hebben.

Wat doen we zoal op zo’n dag?

We geven een aantal kennissessies op het gebied van het bouwtraject, de werkzaamheden op onze eigen tekenkamer en op het gebied van energiezuinig bouwen. Daarnaast kun je ook mee met een rondleiding, die een exclusief kijkje geeft achter de schermen in onze prefab hallen. Onze adviseurs staan bovendien klaar om al jouw prangende vragen te beantwoorden in onze showroom, waar je bovendien ook materialen kunt bekijken.

Partners

Naast onze eigen activiteiten, hebben we ook een vast aantal partners die bijdragen tijdens de Open Dagen. O.a. Nefit, Niko, Meiling, Buro Ruiter, Voortman Keukens en Pape Rietdekkers hebben een stand tijdens de Open Dagen. Ook hier kun je al jouw vragen stellen en informatie verzamelen!

Wanneer?

Vrijdag 27 september & zaterdag 28 september 2019 hebben we dus weer Open Dagen. Op onze evenementenpagina kun je alle details nalezen en kun je je aanmelden via de aanmeldknop. Zien we jou in september?

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven