Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

SelektHuis evenementen: Open Huis

In noordwijkerhout houden we een Open Huis. Een Open huis is een mooi evenement, wanneer je laagdrempelig wilt oriënteren bij SelektHuis. Het maakt niet uit in welke fase je nu nog zit! Ben je je echt nog aan het inlezen, heb je al een kavel in optie of zelfs in bezit. Maar ook opdrachtgevers van SelektHuis, die al in het bouwtraject zitten, zijn van harte welkom om tijdens een Open Huis nog even te wandelen door de woonvertrekken van de opgeleverde woning. Dit zegt zoveel meer dan een plattegrond!

Open Huis in een Monte Viso

Als uitgangspunt is het basismodel Monte Viso gebruikt, aangekleed met diverse klassieke en landelijke elementen met als eindresultaat het droomhuis van deze opdrachtgevers! Er zijn verschillende ruimtes gecreëerd met elk een eigen functie, zoals een ruime keuken met eetkamer, een bijkeuken, een woonkamer, hal en werkkamer. Op de eerste verdieping is ruimte voor 3 slaapkamers, waarvan 1 wat ruimer met een inloopkast. Daarnaast is er een badkamer en functionele ruimte.

Lees alle bijzonderheden op de Event pagina. Hier kun je je ook aanmelden voor het Open Huis, zodat we weten hoeveel bezoekers we gaan krijgen. Zien we je dan?

Belangrijke info

Datum: Dinsdag 18 december 2018
Tijd: 15.00 – 19.00 uur
Adres: Robijnslaan 33 te Noordwijkerhout

 

Op zoek naar een ander event?

Wij houden regelmatig een Open Huis, door heel Nederland. Het kan zijn dat dit niet de woning is, die voor jou interessant is. Hou dan onze SelektEvents in de gaten, er staan regelmatig nieuwe events op, daarnaast organiseren we ook Open dagen en Kijkjes in de keuken!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven