Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Have a holly jolly Christmas

De kerstboom schittert al een tijdje in de showroom. Dat betekent dat de feestdagen in aantocht zijn. Tijdens de kerstdagen en jaarwisseling gaan ook wij lekker genieten van het samen zijn met familie en vrienden. Tijdens deze periode genieten we van een aantal vrije dagen. Dat betekent ook dat onze openingstijden aangepast zijn en de telefonische bereikbaarheid wat minder is.

Afspraken en bezoek

Tijdens de kerstvakantie van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari zijn de showrooms gesloten en is het alleen mogelijk om langs te komen op afspraak (mits deze al staat….). Nieuwe afspraakverzoeken proberen we zo snel mogelijk te verwerken, maar zullen pas in 2020 gepland kunnen worden.

Telefonisch bereikbaar

Tot 24 december zijn wij bereikbaar volgens onze reguliere openingstijden. Op  woensdag 25 december tot en met woensdag 1 januari zijn wij telefonisch niet bereikbaar. (Op 30 december zijn wij wel bereikbaar. Meer hierover lees je verderop.) Vanaf 2 januari zijn wij weer gewoon te bereiken zoals je van ons gewend bent.

 

SelektEvent op 30 december

Wie goed heeft gelezen, heeft gezien dat we maandag 30 december gewoon open zijn. Op deze dag zijn wij telefonisch bereikbaar én we heten je dan ook van harte welkom tijdens Ontmoet & Groet op één van de zes vestigingen van SelektHuis. Borrelen jullie ook van de ideeën & plannen voor het bouwen van een nieuwbouwwoning op jullie eigen stukje grond? Kom langs tijdens onze speciale, feestelijke editie van de Ontmoet & Groet!

Afspraak plannen

Een afspraak verzoek kun je ook gewoon online doen. Vanwege de feestdagen, kan het wat langer duren dan je van ons gewend bent voor je teruggebeld wordt. Vanaf maandag 6 januari staan we dan ook weer voor jullie klaar in volle sterkte!

Tegen het einde van het jaar kijken we ook terug op het afgelopen jaar én proosten op alles dat komen gaat in 2020. Lees bijvoorbeeld het blog over de SelektEvents van afgelopen en volgend jaar.

 

Namens het hele SelektTeam: Fijne Feestdagen!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven