Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

IT’S CHRISTMAS TIME!

De kerstdagen zijn alweer in aantocht! Tijdens de feestdagen gaan wij net als jij genieten van het samen zijn met familie en vrienden. Dat betekent ook dat onze openingstijden zijn aangepast en de telefonische bereikbaarheid wat minder is dan je van ons gewend bent.

 

AFSPRAKEN EN BEZOEK

Tijdens de kerstvakantie van vrijdag 25 december tot maandag 4 januari zijn de showrooms gesloten en is het alleen mogelijk om langs te komen op afspraak (mits deze al staat….). Nieuwe afspraakverzoeken proberen we zo snel mogelijk te verwerken, maar zullen pas in 2021 gepland kunnen worden.

 

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Tot en met 24 december zijn wij bereikbaar volgens onze reguliere openingstijden. Op vrijdag 25 december tot 4 januari zijn wij telefonisch niet bereikbaar.  Vanaf 4 januari zijn wij weer gewoon te bereiken zoals je van ons gewend bent.

 

SELEKTEVENTS

Helaas hebben wij tot de kerst geen evenementen kunnen plannen door Corona. Wellicht heb je wel een afspraak gepland bij onze modelwoning in Dirksland. Helaas worden deze afspraken door de aangescherpte maatregelen geannuleerd tot 19 januari. Alle geplande bezichtigen worden verplaatst. U krijgt hierover een bevestiging van ons! Heeft u nog geen afspraak staan maar wilt u wel onze modelwoning in Dirksland bezichtigen? U kunt een afspraak plannen na 19 januari. Maak een afspraak!

 

AFSPRAAK PLANNEN

Een afspraakverzoek kun je via onze website indienen. Vanwege de feestdagen kan het wat langer duren dan je van ons gewend bent voor je teruggebeld wordt. Vanaf maandag 4 januari staan we weer voor jullie klaar in volle sterkte!

 

INFORMATIE VERZAMELEN ONLINE

Heb je juist nu tijdens de kerstvakantie de tijd om informatie te vergaren, inspiratie op te doen & meer? En droom je over jullie nieuwbouwplannen in 2021? Dan kun je al  veel informatie op onze website vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze basismodellen. Daarnaast kun je een aantal van onze opgeleverde woningen zien en ook een indicatie krijgen van de kosten van een dergelijke woning, waarbij een basismodel als geraamte is gebruikt en verder is aangepast naar wensen van de opdrachtgever.

Meer informatie kun je bovendien gewoon direct in jouw mailbox ontvangen door onze SelektLiving aan te vragen, deze krijg je dan eerst digitaal inclusief prijslijst. Ook is het een optie om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!

We wensen je alvast fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021!

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven