Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Oh Denneboom…

De feestdagen staan voor de deur en ook wij gaan lekker genieten van de kerstdagen en jaarwisseling! Samen zijn met familie en vrienden, samen eten, borrelen en lachen. Een oliebol hier en daar, wat vuurwerk aan het eind van het jaar en proosten op 2019! Dat betekent ook dat onze openingstijden aangepast zijn en de telefonische bereikbaarheid wat minder is.

Aangepaste openingstijden

Alle vestigingen zijn gesloten op 25 en 26 december en 1 januari. Op deze dagen zijn wij ook telefonisch niet bereikbaar. Tijdens de kerstvakantie zijn de showrooms gesloten en is het alleen mogelijk om langs te komen op afspraak (mits deze al staat….). Nieuwe afspraakverzoeken proberen we zo snel mogelijk te verwerken, maar zullen pas in 2019 gepland kunnen worden.

Wil jij een huis bouwen?

Heb je juist nu tijdens de kerstvakantie de tijd om informatie vergaren, inspiratie op te doen & meer? En droom je over jullie nieuwbouwplannen in 2019? Dan kun je uiteraard al heel veel informatie op onze website vinden!

Bekijk bijvoorbeeld eens onze basismodellen en niet te vergeten de informatie over ons Slim Bouwen concept. Daarnaast kun je via Woningen een aantal van onze opgeleverde woningen zien en ook een indicatie krijgen van de kosten van een dergelijke woning, waarbij een basismodel als geraamte is gebruikt en verder is aangepast naar wensen van de opdrachtgever.

Meer informatie kun je bovendien gewoon direct in jouw mailbox ontvangen door onze SelektLiving aan te vragen, deze krijg je dan eerst digitaal inclusief prijslijst of je schrijft je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen, de komende evenementen en meer!

Een afspraak verzoek kun je ook gewoon online doen. Vanwege de feestdagen, kan het wat langer duren dan je van ons gewend bent voor je teruggebeld wordt. Vanaf maandag 7 januari staan we dan ook weer voor jullie klaar in volle sterkte!

Namens het hele SelektTeam: Fijne Feestdagen!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven