Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De vakantie nadert

Het afgelopen jaar hebben we met heel SelektHuis hard gewerkt aan het bouwen van nieuwe droomhuizen voor onze opdrachtgevers. Daarom breekt ook bij SelektHuis nu een welverdiende vakantie aan! In de zomerperiode hanteren wij daarom aangepaste openingstijden en zijn we wellicht minder bereikbaar dan je van ons gewend bent.

Bereikbaarheid Team Advies & Verkoop

Tijdens de zomer zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak.

Echter zijn wij week 31 en 32 gesloten. Vanaf maandag 10 augustus zijn wij weer bereikbaar volgens de reguliere openingstijden. 

Heb jij een vraag over jouw nieuwbouw plannen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van SelektHuis en het maken van een afspraak? Mail dan advies@selekthuis.nl. Alle vragen en mails zullen wij zo snel mogelijk na onze vakantie beantwoorden.

Bereikbaarheid Service

Ook voor servicegerelateerde zaken zoals opleverpunten of andere servicepunten zijn wij de hele zomer bereikbaar zoals je dat van ons gewend bent.

Echter zijn wij week 31 en 32 gesloten. Vanaf maandag 10 augustus zijn wij weer bereikbaar volgens de reguliere openingstijden. 

Service- en garantieverzoeken kun je doorgeven via service@selekthuis.nl of 0548 537 670. Alle vragen en mails zullen wij zo snel mogelijk na onze vakantie beantwoorden. Voor spoedgevallen kun je natuurlijk altijd bellen.

Openingstijden vestiging en bouw

Alle vestigingen zijn tijdens de gehele bouwvak van de desbetreffende regio gesloten. Ook ligt in deze periode de bouw stil.

Hoofdvestiging Rijssen

Showroom alleen op afspraak geopend

De bouw ligt stil van 30 juli tot en met 14 augustus

Kantoor gesloten van 27 juli tot en met 9 augustus

Vestiging Sneek Tholen Hedel

Showroom alleen op afspraak geopend

De bouw en kantoor ligt stil van 20 juli tot en met 14 augustus

Vestiging Moordrecht en Amersfoort

Showroom alleen op afspraak geopend

De bouw en kantoor ligt stil van 27 juli tot en met 21 augustus

 

Hoe kunnen we je verder helpen?

Uiteraard staan wij online niet stil tijdens de vakantie. Daarom is het tijdens de hele zomer gewoon mogelijk om informatie te vergaren en inspiratie op te doen. Meld je bijvoorbeeld aan voor de nieuwsbrief of vind jouw favoriete woning in de woningzoeker. Heb je je woning gevonden? Vraag dan meer informatie aan en je ontvangt automatisch een kostenindicatie in je mailbox.

Brochure

Meer informatie kun je bovendien gewoon direct in jouw mailbox ontvangen door onze SelektLiving aan te vragen, deze krijg je dan direct digitaal inclusief prijslijst. Na de vakantie zal deze per post volgen.

Afspraak

Ook is het mogelijk om een afspraak verzoek online te doen. Na de vakantieperiode zoals hierboven beschreven, nemen wij contact met je op voor het plannen van je showroombezoek. Vanwege de vakantiedrukte kan zijn dat de afspraak iets later ingepland kan worden dan gebruikelijk.

 

 

Namens het hele SelektTeam: Fijne vakantie!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven