Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Moderne vrijstaande woning bouwen?

In Zevenaar hebben we er onlangs één opgeleverd! Een prachtige Matterhorn verrijkt met de persoonlijke woonwensen van onze opdrachtgever. Het resultaat mag er zijn! We hebben dan ook eind februari de deuren open gezet van deze moderne vrijstaande woning voor een Open Huis. We laten namelijk graag zien, wat we doen en hoe we dat doen en wilden jullie deze prachtige woning niet onthouden. We hebben dan ook veel aanmeldingen gekregen vanuit verschillende regio’s en het is een drukbezocht succesvol SelektEvent geweest.

Basismodel Matterhorn

Basismodel Matterhorn is al jarenlang een erg populair basismodel. Dit komt vooral door de neutrale basis, een ideaal uitgangspunt van waaruit jouw droomhuis opgebouwd kan worden. De afmeting van de woning is groot genoeg om drie ruime slaapkamers te kunnen creëren. En ook op de begane grond is er erg veel ruimte om flexibel met de indeling om te gaan. Heb je nog andere woonwensen? Geen probleem, met deze veelzijdige woning kun je eigenlijk alle kanten op! Dat maakt de Matterhorn een prachtig vertrekpunt voor zowel starters, als jonge gezinnen.

Persoonlijke woonwensen

Om tot het gewenste droomhuis te komen, zijn de woonwensen van onze opdrachtgevers met de adviseur besproken en deze zijn op de tekenkamer omgezet naar een te realiseren vrijstaande woning. Ze hebben onder andere gekozen voor:

 • luxe metselwerk met glad gestreken voegwerk op kleur
 • hardstenen raamdorpels
 • dakhelling 55° ipv. 50°
 • keramische dakpannen
 • geïsoleerde, aangebouwde berging met luxe houten garagedeuren
 • hoekraamconstructie incl. houten omkadering in een donkere uitvoering

Om ook de leefruimtes helemaal naar wens te maken en passen bij de levensstijl van onze opdrachtgevers, hebben we in de woning een flexibele indeling toegepast met:

 • aparte toiletruimte op debverdieping
 • extra vloerverwarming t.p.v. badkamer
 • luxe deuren
 • luxe badkamer
 • de grootste slaapkamer is voorzien van een ruime inloopkast (bijna zo groot als de andere 2 slaapkamers 😉 )

Ben je benieuwd naar de indeling van deze woning? Download dan hier de plattegrond en bekijk hoe deze opdrachtgevers hun Matterhorn flexibel hebben ingedeeld.

Wist je dat?

Deze opdrachtgevers de zonnepanelen in eigen beheer (en op eigen risico) hebben geplaatst? Soms zijn er bepaalde werkzaamheden die een opdrachtgever graag zelf wil uitvoeren omdat ze de nodige kennis en/of expertise hebben, of iemand binnen de vrienden- of familiekring bijvoorbeeld. Je kunt dan ook bij SelektHuis kiezen voor verschillende afwerkingsniveaus, waaronder geheel casco bouwen of het afwerkingsniveau Casco Plus. De opdrachtgevers van deze woning hebben gekozen voor sleutelklaar.

Een woning van SelektHuis bezichtigen?

We organiseren nog steeds evenementen zoals een Open Huis. We zijn dan ook druk bezig om enkele woningen door heel Nederland open te kunnen stellen voor een SelektEvent. De manier waarop we dit evenement inkleden is voorlopig gewijzigd en geheel conform richtlijnen van het RIVM. We hebben een beperkt aantal plekken en je krijg een 1 op 1 bezichtiging op afspraak. Zo kunnen we toch laten zien, hoe een SelektHuis er nu echt uitziet. Je kunt al jouw vragen stellen aan de adviseur en een goede indruk krijgen van het afwerkingsniveau, de mogelijkheden en de flexibele indeling.

Wil je ook een keer een 1 op 1 bezichtiging? Vraag het jouw adviseur of houdt onze evenementenkalender in de gaten!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven