Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Quarantaine tip

Op dit moment zitten we met z’n allen collectief thuis. Misschien zit je wel thuis in je eigen SelektHuis. Elk jaar bouwen wij zo’n 250 woningen. De kans bestaat dus dat jij in je selekTHUIS zit. In deze quarantaine tijd maken we er ondanks deze beperkingen toch wat van met z’n allen. Veel mensen pakken de tuin aan en genieten ondertussen van het prachtige weer. Andere mensen ruimen de kasten op en frissen het hele huis ‘even lekker’ op. Tenslotte is een groep mensen dat naar de bouwmarkt afreist om vervolgens de achterstallige klusjes in en om huis aan te pakken. Hoe dan ook. De kans is groot dat in deze tijd je eigen woning er tip top uit ziet.

Daarnaast heb je tijd over om eens iets nieuws uit te proberen. Daarom hebben wij de fotoprijsvraag! Dit is namelijk het ideale moment om jouw SelektHuis op de gevoelige plaat vast te leggen.

Meestal schrijven we in dit blog over alles wat je moet weten als je een nieuwbouw huis gaat bouwen. Maar in deze tijden maken we graag een uitzondering. Daarom leggen we in dit blog uit hoe je in deze tijden aan de slag kunt in je eigen SelektHuis!

Heb jij een huis gebouwd met SelektHuis? Doe dan mee met onze fotoprijsvraag! In dit blog lees je precies hoe je kans maakt op een heerlijke dinerbon t.w.v. €75,-. Ben je (nog) geen SelektHuis ambassadeur? Geen nood! We vertellen je hoe je mee kunt doen!

Ben jij al ambassadeur?

Bij SelektHuis bouwen we ongeveer 250 woningen per jaar voor onze klanten. Stuk voor stuk zijn dit enthousiaste klanten die allemaal een droom hebben kunnen realiseren. Ben jij één van deze gelukkige woningbezitters? Dan nodigen we je uit voor deelname aan onze fotoprijsvraag.

Vol passie en vakmanschap bouwen wij deze woningen. Bij oplevering moet er dan nog vaak een heleboel worden geregeld door de klant. Maar wij zijn natuurlijk benieuwd hoe de woning er in volle glorie uitziet. Daarom willen we je vragen om de mooiste foto’s van jouw woning met ons te delen. Als beloning delen we iedere maand een dinerbon uit!

DOE MEE!

Elke maand kun je deelnemen aan onze fotowedstrijd voor opdrachtgevers, waarvan de SelektHuis woning reeds is opgeleverd. Je maakt dan ook nog eens kans op een dinerbon t.w.v. € 75,-. Dus ben jij zo’n opdrachtgever, trots op jouw droomhuis en zou je dit graag willen laten zien? Maak dan het perfecte plaatje van jouw woning en stuur deze in!

Wat moet je doen:

  1. Maak een mooie foto van je woning
  2. Stuur de foto als JPG-bestand naar foto@selekthuis.nl
  3. Elke maand wordt een winnaar gekozen tussen alle inzendingen

De winnende inzending verdient een dinerbon t.w.v. €75,- . Bovendien zetten we jouw woning in de spotlight via dit blog, nieuwsbrief en social media. Lees hier meer over de voorwaarden van de fotowedstrijd.

We zien graag jouw mooiste foto!

– Het SelektTeam –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven