Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De winnaar van deze maand

Gefeliciteerd René en Astrid van den Brand! Uit alle inzendingen hebben wij jullie foto geselecteerd als winnende inzending van het Perfecte Plaatje. De prijs is inmiddels toegestuurd en we hopen dat jullie er veel plezier van hebben. Heel erg bedankt voor de deelname!

Basismodel Matterhorn

Voor het droomhuis van de familie van den Brand is als uitgangspunt voor basismodel Matterhorn gekozen. Een unieke variant binnen onze basismodellen, die erg populair is. De neutrale basis kan op honderd-en-één manieren worden uitgebreid, zodat jouw woonwensen in vervulling gaan.

Aanpassingen die door opdrachtgever gedaan zijn om tot dit droomhuis te komen zijn onder andere:

 • Aanpassing afmeting ten behoeve van kavel oppervlak
 • Dakkapel met plat dak
 • Gevelbekleding
 • Extra zonnepanelen
 • Geïsoleerde aanbouw
 • Hoekraamconstructie
 • Inbouw rolluiken
 • Basis slaapkamer van verdieping naar begane grond verplaatsen
 • Badkamerruimte in de aanbouw

 

Doe mee!

Elke maand kun je deelnemen aan onze fotowedstrijd voor opdrachtgevers, waarvan de SelektHuis woning reeds is opgeleverd. Je maakt dan ook nog eens kans op een dinerbon t.w.v. € 75,-. Dus ben jij zo’n opdrachtgever, trots op jouw droomhuis en zou je dit graag willen laten zien? Maak dan het perfecte plaatje van jouw woning en stuur deze in!

Wat moet je doen:

 1. Maak een mooie foto van je woning
 2. Stuur de foto als JPG-bestand naar foto@selekthuis.nl
 3. Elke maand wordt een winnaar gekozen tussen alle inzendingen

De winnende inzending verdient een dinerbon t.w.v. €75,- . Bovendien zetten we jouw woning in de spotlight via dit blog, nieuwsbrief en social media. Lees hier meer over de voorwaarden van de fotowedstrijd.

Tips voor de perfecte foto

Lees ons blog Perfecte Plaatje om tips te lezen over hoe jij het beste jouw woning kan fotograferen. We zijn erg benieuwd naar jullie foto’s en kunnen er geen genoeg van krijgen, dus waar wacht je nog op?!

– Het SelektTeam –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven