Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

De winnaar van deze maand

Gefeliciteerd Louis van der Meijs! Uit alle inzendingen, hebben we jouw foto geselecteerd als winnende inzending van het Perfecte Plaatje. Jij krijgt binnenkort jouw prijs thuis toegestuurd. We hopen dat je er veel plezier van hebt en we danken je voor jouw deelname.

Basismodel Bernina

Voor het droomhuis van de familie van der Meijs is basismodel Bernina als uitgangspunt genomen. Een heerlijke praktische woning met ruime vertrekken op de begane grond en bovenverdieping.

Woonwensen
Aanpassingen die zijn gedaan om van dit huis een thuis te maken voor deze opdrachtgevers zijn onder andere:

  • Gemetselde oortjes
  • Zinken hemelwaterafvoeren
  • Een dakraam
  • Een dakkapel met plat dak
  • Openslaande terrasdeuren
  • Voorzieningen voor een open inloopkast op de verdieping

Een prachtige woning, die perfect uitkomt op de ruime kavel in de landelijke omgeving.

Doe mee!

Elke maand kun je deelnemen aan onze fotowedstrijd voor opdrachtgevers, waarvan de SelektHuis woning reeds is opgeleverd. Je maakt dan ook nog eens kans op een dinerbon t.w.v. € 75,-. Dus ben jij zo’n opdrachtgever, trots op jouw droomhuis en zou je dit graag willen laten zien? Maak dan het perfecte plaatje van jouw woning en stuur deze in!

Wat moet je doen:

  1. Maak een mooie foto van je woning
  2. Stuur de foto als JPG-bestand naar foto@selekthuis.nl
  3. Elke maand wordt een winnaar gekozen tussen alle inzendingen

De winnende inzending verdient een dinerbon t.w.v. €75,- . Bovendien zetten we jouw woning in de spotlight via dit blog, nieuwsbrief en social media. Lees hier meer over de voorwaarden van de fotowedstrijd.

Tips voor de perfecte foto

Lees ons blog Perfecte Plaatje om tips te lezen over hoe jij het beste jouw woning kan fotograferen. We zijn erg benieuwd naar jullie foto’s en kunnen er geen genoeg van krijgen, dus waar wacht je nog op?!

– Het SelektTeam –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven