Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De winnaar van deze maand

Naast de vakantie fotoprijsvraag zijn wij doorlopend op zoek naar leuke foto’s in onze ‘perfecte plaatje’ actie. De maand mogen we de familie Miltenburg feliciteren. Uit alle inzendingen hebben wij jullie foto geselecteerd als winnende inzending van het Perfecte Plaatje. De prijs is inmiddels toegestuurd en we hopen dat jullie er veel plezier van hebben. Heel erg bedankt voor de deelname!

Basismodel

De familie Miltenburg realiseerden hun droomhuis in de zomer van 2019. Het ontwerp van de woning is gebaseerd op de Arosa: een T-kap model. Hierdoor is de basis heel veelzijdig in te zetten. De aanbouw kan worden benut als inpandige garage, maar ook als extra woonruimte worden ingezet. Door de slimme indeling is er op de verdieping ruimte voor maar liefst 3 riante slaapkamers. En ook qua bouwstijl kun je alle richtingen op.  De familie Miltenburg gaf een landelijk klassieke touch aan de woning door de volgende aanpassingen:

  • Extra aanbouw met luxe garagedeuren
  • Doorgemetselde topgevels en gemetselde oortjes
  • Bedriegertjes (schijnschoorstenen)
  • Zinken en hardstenen details
  • Landelijke kozijnaanpassingen in antraciet

DOE MEE!

Elke maand kun je deelnemen aan onze fotowedstrijd voor opdrachtgevers, waarvan de SelektHuis woning reeds is opgeleverd. Je maakt dan ook nog eens kans op een dinerbon t.w.v. € 75,-. Dus ben jij zo’n opdrachtgever, trots op jouw droomhuis en zou je dit graag willen laten zien? Maak dan het perfecte plaatje van jouw woning en stuur deze in!

Deze zomer hebben we naast deze maandelijke actie ook een eenmalige vakantie fotoprijsvraag! Deze zomer wordt voor velen namelijk net even anders. Massaal blijven we thuis of in Nederland om hier de zomer te vieren. Daarom hebben we voor deze zomer een vakantie fotoprijsvraag voor jouw als trotse bewoner van een SelektHuis met leuke prijzen!

TIPS VOOR DE PERFECTE FOTO

Lees ons blog Perfecte Plaatje om tips te lezen over hoe jij het beste jouw woning kan fotograferen. We zijn erg benieuwd naar jullie foto’s en kunnen er geen genoeg van krijgen, dus waar wacht je nog op?!

– Het SelektTeam –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven