Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De winnaar van deze maand

Gefeliciteerd Rebekka Hendriksen! Uit alle inzendingen hebben wij jouw foto geselecteerd als winnende inzending van het Perfecte Plaatje. Jouw prijs is inmiddels toegestuurd en we hopen dat je er veel plezier van hebt. Heel erg bedankt voor jouw deelname!

Basismodel Monte Viso

Voor het droomhuis van de familie Hendriksen is als uitgangspunt het basismodel Monte Viso gekozen. De winnaar van de vorige keer, was toevallig ook een Monte Viso en je ziet wel, dat dit weer een heel ander resultaat is! Dat bewijst maar weer dat je met onze Monte Viso alle kanten op kunt.

Woonwensen

Aanpassingen die door opdrachtgever gedaan zijn om tot dit droomhuis te komen zijn onder andere:

 • Gevelbekleding Cape Cod in kleur zwart RAL 9005
 • Dekkend gevelsauswerk
 • Trasraam
 • Hardstenen raamdorpel
 • Houten roedeverdeling
 • 13 Stuks draaibare eiken klampluiken
 • Aangebouwde veranda
 • Rieten schroefdak
 • 3 Dakkapellen

Wij zijn echt helemaal weg van het resultaat. De weloverwogen keuzes van deze opdrachtgevers heeft geresulteerd in een uniek, landelijk droomhuis!

Doe mee!

Elke maand kun je deelnemen aan onze fotowedstrijd voor opdrachtgevers, waarvan de SelektHuis woning reeds is opgeleverd. Je maakt dan ook nog eens kans op een dinerbon t.w.v. € 75,-. Dus ben jij zo’n opdrachtgever, trots op jouw droomhuis en zou je dit graag willen laten zien? Maak dan het perfecte plaatje van jouw woning en stuur deze in!

Wat moet je doen:

 1. Maak een mooie foto van je woning
 2. Stuur de foto als JPG-bestand naar foto@selekthuis.nl
 3. Elke maand wordt een winnaar gekozen tussen alle inzendingen

De winnende inzending verdient een dinerbon t.w.v. €75,- . Bovendien zetten we jouw woning in de spotlight via dit blog, nieuwsbrief en social media. Lees hier meer over de voorwaarden van de fotowedstrijd.

Tips voor de perfecte foto

Lees ons blog Perfecte Plaatje om tips te lezen over hoe jij het beste jouw woning kan fotograferen. We zijn erg benieuwd naar jullie foto’s en kunnen er geen genoeg van krijgen, dus waar wacht je nog op?!

– Het SelektTeam –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven