Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

De winnaar van deze maand

Sinds de zomer woont de familie ter Weel in deze prachtige landelijke woning. Nog elke dag genieten ze van de door SelektHuis gebouwde woning. Daarom stuurde de familie dit zomerse kiekje van hun nieuwe thuis in voor onze fotoprijsvraag.

“Zeker nu we veel thuis zijn, genieten we van de ruimte en de mooie afwerking. We maken er steeds meer een ‘thuis’ van!”

Gefeliciteerd familie ter Weel! Uit alle inzendingen hebben wij jullie foto geselecteerd als winnende inzending van het Perfecte Plaatje. De prijs is inmiddels toegestuurd en we hopen dat jullie er veel plezier van hebben. Heel erg bedankt voor de deelname!

BASISMODEL JUNGFRAU

De ideale woning van de familie ter Weel ontstond vanuit het basismodel Jungfrau. Dit basismodel is in grote vertrekken ingedeeld en zéér ruim in de basis. De woning heeft een zogenaamde T-kap. In de aanbouw die hieronder onstaat, bevindt zich een garage. De Jungfrau is hiermee in de basis al erg ruim, praktisch én compleet. Maar ook hier is dit basismodel slechts een uitgangspunt en helemaal aangepast naar de wensen van de bewoners. De familie ter Weel koos voor een landelijke toepassing van de Jungfrau met het gebruik van luxe en natuurlijke materialen.

 • Gedeeltelijk Cape Cod gevelbekleding
 • Getimmerde bakgoot met sierlijst
 • Steilere dakhelling van 55 graden
 • Schoorsteen met rookkanaal
 • Diverse kozijnaanpassingen in landelijke stijl
 • Luxe gevelsteen
 • Keramische dakpan
 • Hardstenen raamdorpels
 • Luiken in eigen beheer

Dat is slim bouwen

DOE MEE!

Elke maand kun je deelnemen aan onze fotowedstrijd voor opdrachtgevers, waarvan de SelektHuis woning reeds is opgeleverd. Je maakt dan ook nog eens kans op een dinerbon t.w.v. € 75,-. Dus ben jij zo’n opdrachtgever, trots op jouw droomhuis en zou je dit graag willen laten zien? Maak dan het perfecte plaatje van jouw woning en stuur deze in!

Wat moet je doen:

 1. Maak een mooie foto van je woning
 2. Stuur de foto als JPG-bestand naar foto@selekthuis.nl
 3. Elke maand wordt een winnaar gekozen tussen alle inzendingen

De winnende inzending verdient een dinerbon t.w.v. €75,- . Bovendien zetten we jouw woning in de spotlight via dit blog, nieuwsbrief en social media. Lees hier meer over de voorwaarden van de fotowedstrijd.

TIPS VOOR DE PERFECTE FOTO

Lees ons blog Perfecte Plaatje om tips te lezen over hoe jij het beste jouw woning kan fotograferen. We zijn erg benieuwd naar jullie foto’s en kunnen er geen genoeg van krijgen, dus waar wacht je nog op?!

– Het SelektTeam –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven