Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

De winnaar van deze maand

Op een frisse winterdag vorig jaar leverden we deze prachtige woning in het Noord-Brabantse op. De woning lag er toen al prachtig bij maar na oplevering zijn de bewoners zelf aan de slag gegaan met de aanleg van een fantastische tuin in het voorjaar. De hele zomer hebben zij ervan kunnen genieten. En nu de woning helemaal klaar is, laten de bewoners ons meegenieten.

Met deze fantastische tuin is alleen nog een zonnige herfstdag nodig om het perfecte plaatje van de woning te kunnen schieten. En dat is gelukt! Het perfecte plaatje van oktober is gewonnen door de familie Veeke! Gefeliciteerd! Uit alle inzendingen hebben wij jullie foto geselecteerd als winnende inzending van het Perfecte Plaatje. De prijs is inmiddels toegestuurd en we hopen dat jullie er veel plezier van hebben. Heel erg bedankt voor de deelname!

Basismodel

Genieten van de laatste zonnestralen in de herfst! Dat is met deze woning en tuin niet heel moeilijk. Het ontwerp van de woning gaat naadloos in zijn omgeving op en lijkt hierdoor op maat te zijn ontworpen. En dit lijkt niet alleen zo. Onze ontwerpers, adviseur en de bewoners hebben de handen ineen geslagen om tot het unieke ontwerp van het droomhuis van de bewoners te komen.

Het startpunt voor dit ontwerp was het basismodel Monte Viso. Dit basismodel is een erg riante laagbouw woning en in de basis al helemaal compleet om comfortabel te kunnen wonen. Vanuit hier is de woning verder aangekleed in de landelijke bouwstijl. Met de volgende aanpassingen ontstond zo het droomhuis van de familie Veeke:

  • Aangebouwde serre en veranda in landelijke bouwstijl
  • Luxe matriaalkeuze zoals hardstenen raamdorpels en luxe gevelsteen
  • Kunststof kozijnen met landelijke luiken
  • 5 dakkappelen
  • Schoorsteen met rookkanaal
  • en meer…

 

DOE MEE!

Elke maand kun je deelnemen aan onze fotowedstrijd voor opdrachtgevers, waarvan de SelektHuis woning reeds is opgeleverd. Je maakt dan ook nog eens kans op een dinerbon t.w.v. € 75,-. Dus ben jij zo’n opdrachtgever, trots op jouw droomhuis en zou je dit graag willen laten zien? Maak dan het perfecte plaatje van jouw woning en stuur deze in!

TIPS VOOR DE PERFECTE FOTO

Lees ons blog Perfecte Plaatje om tips te lezen over hoe jij het beste jouw woning kan fotograferen. We zijn erg benieuwd naar jullie foto’s en kunnen er geen genoeg van krijgen, dus waar wacht je nog op?!

– Het SelektTeam –

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven