Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Lekker lang scrollen langs eindeloos lange pagina’s vol heerlijke afbeeldingen, wegdromen bij de mooiste droomhuizen en ondertussen krijg je volop nieuwe ideeën voor jouw bouwplannen. Dat is Pinterest! Pinterest is dus bijna onmisbaar als je aan bouwen denkt. Niet gek dus dat wij fan zijn! We leggen je uit waarom…

Pinterest = inspiratie

Heb je nog nooit van Pinterest gehoord? Pinterest is een social netwerksite waarbij je links en foto’s vanaf het web kunt opslaan op je eigen borden. Deze borden zijn een soort prikborden waarbij je verschillende borden kunt maken per onderwerp. De onderwerpen bepaal je zelf. Zo kun je dus leuke moodboards samenstellen over verschillende onderwerpen. Er zijn ook duizenden, misschien wel miljoenen, mensen die eerder al hebben gepint. Tussen al deze inspiratie kun je lekker rondsnuffelen en de pins die jij leuk vindt herpinnen. Neem dus snel een kijkje en meld je aan!

Lekker lang scrollen

Tijdens je nieuwbouwplannen kan een Pinterest bord je helpen bij het verzamelen van al je ideeën. Ga op zoek naar woningen en pin alles wat je mooi vindt. Deze kunnen we tijdens de ontwerpfase gebruiken als inspiratie.

Je kunt op de website van SelektHuis alle afbeeldingen pinnen die je mooi vindt. Zo heb je ze altijd bij de hand. Hiervoor gebruik je de knop met de rode P aan de linkerkant van de pagina. Zie je een leuke woning. Klik dan op de pinterest knop, selecteer de mooiste foto, kies één van je borden of maak een nieuw bord aan. En tadaa!! Je hebt de foto opgeslagen en je vind ’t m nu eenvoudig terug op Pinterest. Als je vervolgens in Pinterest op de foto klikt, kom je weer bij de pagina waarop je de foto vond.

SelektHuis op Pinterest

Ook wij hebben natuurlijk Pinterest. Op de Pinterest pagina van SelektHuis plaatsen we de mooiste foto’s van onze woningen. Maar ook inspiratie over verschillende andere onderwerpen die met bouwen te maken hebben. Vaak zijn dit mooie woningen en foto’s. Bekijk bijvoorbeeld eens ons bord op de jaren 30 bouwstijl. Maar we plaatsen ook praktische informatie zoals nieuws en updates. Volg ons om niets te missen.

Op Pinterest van SelektHuis vind je dus nog veel meer inspiratie voor de bouw van jouw droomhuis. In sommige blogs is Pinterest zelfs een aanvulling. In deze blog vertellen we over de mogelijkheden en op Pinterest laten we het zien. Dé ideale combinatie van informatie en inspiratie dus!

Genoeg geklets, we gaan de slag!

De leukste borden

Een erker als sfeermaker in je woning!

Heb jij al eens nagedacht over een erker of uitbouw in een andere vorm? In dit blog lees en zie je volop inspiratie voor jouw erker! Raak je niet uitgekeken en wil je meer zien? Op onze Pinterest pagina hebben we een bord samengesteld met onze mooiste woningen met een erker! Bekijk snel het bord op Pinterest en ontdek hoe elke woning uniek wordt!

Ga er lekker voor zitten, en droom met ons mee!

Uitgelichte woningen

In de woningzoeker geven we een greep uit ons portfolio: opgeleverde woningen van tevreden opdrachtgevers delen we namelijk graag met je in. Ook op Pinterest laten we per woning net even meer zien. Bekijk daarom snel dit uitgelichte woning bord en herpin je favoriet!

Bouwstijl landelijk

Modern, jaren 30 of klassiek. In elke bouwstijl hebben we volop inspiratie. Onze favoriet is de landelijke bouwstijl. Op het pinterest bord verzamelden we veel verschillen landelijke woningen, maar geven we je ook interieur inspiratie en sfeerplaatjes. Zo is het een moodboard geworden van de landelijke bouwstijl. Hiermee kun je zelf aan de slag om je eigen moodboard samen te stellen. Waar wacht je nog op…

Doe mee aan de inspiratiereis

Heb jij al over onze InspiratieReis gehoord? De komende periode nemen we je mee op InspiratieReis. Tijdens deze reis komen alle stappen voor de bouw van je nieuwbouwwoning aan bod. Maar het is vooral een zoektocht naar inspiratie voor jouw droomhuis! Pinterest is de rode draad in deze reis. Daarom vertellen we je in dit blog meer over hoe werkt. Doe je mee? Dan zien we je binnenkort op Pinterest!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven