Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wat doen we bij de Prefab?

SelektHuis bouwt traditioneel met prefab onderdelen. Door o.a. de kapconstructie, dakkapellen en getimmerde bakgoten zelf te fabriceren, hebben we geen last van weersinvloeden en houden we de snelheid in het bouwproces. In de Prefab hal waar Evert werkt, werken samen met hem 14 collega’s. Samen verzorgen ze de kapproductie en zorgen ze dat alle elementen op de juiste bouw terecht komt. Dus ook een stuk logistiek.

Tijd om de machines te laten draaien

De ochtend begint even met een klein praatje hier en daar met de collega’s die vandaag aan het werk zijn. De jongens hervatten vervolgens het werk en ik neem de planning door. Als deze klaar is, neem ik dit door met voorman Bert. We overleggen over het verloop van de verschillende projecten. Dan is het tijd om de voorraad langs te lopen. Bevestigingsmaterialen en gereedschappen heb ik graag op orde en het werkt gewoon ook prettiger!

Tussendoor krijg ik diverse telefoontjes met vragen over van alles en nog wat, van producten tot vragen over toe te passen materialen voor de bouw van een woning. Leuk om je kennis te delen met collega’s! De tijd vliegt voorbij, het wordt tijd om een hapje te gaan eten…

Vakantie lekker voor de ontspanning, maar ik hou ook van mijn werk en alles wat daarbij hoort!
– Evert –

Even er tussenuit

Ik fiets meestal naar huis en heb een uur de tijd om wat te nuttigen en even bij te kletsen met mijn vrouw. Rond 1 uur ben ik weer op de werkplaats, loop even langs de productie en hervat de werkzaamheden. Die zijn anders dan de werkzaamheden van vanochtend.

Werkvoorbereiding

Hier krijg ik de middag wel mee vol. Tussendoor loop ik een aantal keer langs de productie. Hier en daar geef ik wat instructie en vaak valt er ook nog wel even iets te overleggen zodat het proces goed door loopt. De collega`s gaan naar huis, hun dag zit er op. Ik kijk nog even op de klok, kan nog net een paar dingen afmaken, en dan maak ik een afsluitrondje,  sluit de boel af, weer een dag voorbij…

Benieuwd?

Zou jij onze prefab wel eens van binnen willen zien en meer te weten komen over het hele bouwproces? Bezoek dan eens onze Open Dagen of het Kijkje in de Keuken. We geven dan namelijk ook rondleidingen door de prefabhallen! Let op: dit is alleen bij de Open Dagen en het Kijkje in de Keuken in Rijssen en niet tijdens één van onze Open Huizen.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven