Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf voor je nieuw te bouwen prefab woning? Dan zit je bij SelektHuis goed! Wij ontwikkelen, coördineren en bouwen jouw vrijstaande woning. Vanaf het ontwerp tot ver na oplevering staan wij, met onze eigen specialisten en vakmensen, voor je klaar en begeleiden het hele proces. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt in de showroom zijn we transparant over de kosten en is de aanneemsom altijd helemaal compleet. Van ontwerp- en tekenkosten tot vloerverwarming en zonnepanelen.

Prefab woning bouwen

productiehal

In de bouw wordt er steeds meer gebruik gemaakt van prefabricage. Prefab bouwen is een proces waarbij materialen in een werkplaats of een timmerfabriek tot werkbare elementen worden gemaakt. Dit heeft als voordeel dat er onder geconditioneerde omstandigheden veilig en constant gewerkt kan worden. Hierdoor neemt de kwaliteit toe. Ook kan er vooruit gewerkt worden, waardoor men minder afhankelijk is van tijd en plaats.

bouwplaats

Na de fabricage van de bouwelementen in de prefabhal worden deze getransporteerd en op de bouwplaats verwerkt en samengesteld tot een woning. Het voordeel hiervan is dat een woning snel gebouwd kan worden. De meeste prefab onderdelen zitten immers al in elkaar.

nadeel van Prefab

Het grote nadeel van prefab bouwen is echter dat er veel gestandaardiseerd is, waardoor eigen inbreng in het ontwerp van de woning vaak lastig te realiseren is. Gelukkig heeft SelektHuis hier een antwoord op.

Hoe bouwt SelektHuis?

In tegenstelling tot prefab bouwbedrijven of catalogusbouwers heeft SelektHuis een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. Dit is het Slim Bouwen principe, een bouwsysteem dat gebruik maakt van een goed logistiek proces, schaalvoordelen en een uitgekiende bouwmethode.

Prefab woningen met ons eigen bouwsysteem

40 jaar geleden begonnen we met het bouwen van vrijstaande woningen volgens een doordacht systeem. Door de jaren heen is het bouwsysteem verder uitgewerkt, bijgeschaafd en meegegroeid met ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is continu gewerkt aan professionaliteit waardoor we nu met trots kunnen zeggen dat SelektHuis als familiebedrijf is uitgegroeid tot marktleider in de vrijstaande woningbouw!

Slim Bouwen

Met Slim Bouwen halen wij het beste uit verschillende bouwmethodes en gieten wij deze in onze geheel eigen SelektHuis vorm. Door traditionele bouw te combineren met prefab onderdelen kunnen wij snel bouwen en gunstige prijzen bieden.

SelektHuis gaat uit van een aantal basismodellen waarbij goed is nagedacht over logistiek, efficiënt gebruik van materiaal en effectieve inzet van bouwpersoneel. Wij geloven namelijk dat deze bouwmethode jou het beste biedt van alle mogelijkheden die er in de markt zijn. Zo hebben we de charme van een plaatselijke aannemer en toch kunnen we door ons grote productiecapaciteit schaalvoordelen behalen.

 “De snelheid van een prefabbouwer, maar de kwaliteit en degelijke afwerking van een traditionele bouwer.”

Daarnaast staan jouw wensen staan voorop! Wij zijn geen standaard catalogus bouwer waarbij niets mogelijk is. Binnen ons bouwsysteem van basismodellen is er heel veel mogelijk. Zo is de binnenindeling vrij indeelbaar. Ook de buitenzijde kun je aankleden volgens jouw idee over wat mooi is. Ieder woning is zo uniek.

Kies jij ook voor een traditionele bouwer?

Hebben we je overtuigd om te kiezen voor de werkwijze van SelektHuis? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs! Of bel ons Team advies & verkoop voor al jouw vragen op telefoonnummer 0548 – 537 555.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven