Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Deze maand hebben we extra aandacht besteed aan energiezuinigheid. We sluiten de maand af met een Q&A van onze EnergieSpecialist Michel de Graaf! In een korte video geeft hij antwoord op de vragen die jullie hebben ingestuurd. Scroll dus snel verder!

ENERGIEZUINIG BOUWEN INSPIRATIE

In de bouwwereld is energiebesparing, energiezuinig en duurzaam bouwen volop in de belangstelling. Voor een duurzame toekomst zullen we zuiniger moeten omgaan met energie. We maken de wereld hierdoor niet alleen een stukje mooier voor de volgende generaties, maar ook de besparing op het verbruik van energie biedt voordelen.

Maar het kan soms ingewikkeld worden als je niet dagelijks met het onderwerp te maken en toch energiezuinig wilt bouwen. Daarom worden ontwikkelingen bij SelektHuis op de voet gevolgd door onze eigen EnergieSpecialist: Michel de Graaf. Hij heeft inmiddels jarenlange ervaring met alles wat er rondom dit thema gaande is. Zijn kennis delen we graag met je.

Afgelopen maand hebben we jullie gevraagd om vragen voor onze Energiespecialist in te sturen, zodat we deze in een Q&A video konden beantwoorden. We hebben interessante vragen ontvangen en hierbij het resultaat!

In deze Q&A video geeft hij daarom antwoord op alle interessante vragen die wij van jullie hebben ontvangen.

 

Zit jouw vraag er niet tussen?

In de SelektSpecial Energiezuinig bouwen willen we je graag verder informeren. Wil je meer weten over het energiezuinig bouwen van een huis met SelektHuis? Vraag dan onze SelektSpecial aan. Ook de materialen, technieken en installaties worden hierin uitgebreid toegelicht net als de basiscomponenten van energiezuinig bouwen.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven