Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Virtueel wandelen door SelektStraat

Nieuw op de website van SelektHuis is de SelektStraat. Dit is een virtuele, interactieve omgeving waar je in 360 graden rondloopt tussen alle basismodellen van SelektHuis.

In de video hieronder laten we zien hoe het werkt op een computer. Maar natuurlijk werkt de SelektStraat ook op je mobiel of tablet. Je kunt dan gewoon je mobiel bewegen en het beeldscherm volgt je bewegingen door de virtuele ruimte!

 

Virtuele wandeling

We krijgen vaak de vraag hoe onze basismodellen eruit zien. Om hier antwoord op te geven hebben we de SelektStraat ontwikkeld. Het werkt simpel! Klik op de oranje iconen in de straat en loop van punt naar punt door de straat. Ondertussen zie je alle basismodellen aan je voorbij trekken.  Je ontdekt dus snel welke basismodellen we hebben en hoe deze eruit zien. Weet jij nog niet goed welk basismodel bij jouw past? Volg dan het stappenplan. Via het stappenplan volg je de route naar het basismodel dat bij jouw woonwensen past.

Wandel eens vanuit je luie stoel door al onze basismodellen in de SelektStraat!

360 graden binnen kijken

Heb je het juiste basismodel gevonden? Neem dan ook een kijkje in de woning! Hier ervaar je de ruimtes, indeling en groottes alsof je er zelf staat.

Neem dus snel een kijkje in de SelektStraat!

Configureren

Ben je benieuwd wat er mogelijk is? En wil je aanpassingen doen in de woning waarin je zojuist hebt gewandeld?

De basismodellen in de SelektStraat zijn een uitgangspunt om tot jouw droomhuis te kunnen komen. Elk basismodel van SelektHuis kun je naar eigen wensen aanpassen. Verlengen, verbreden of verhogen? Geen probleem! Ook kun je de woning een jaren 30, landelijke, klassieke of moderne uitstraling geven. Door ons slimme bouwsysteem bouwen wij snel, voordelig, traditioneel én naar jouw woonsituatie. In een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs ga je de woning helemaal aankleden naar jouw woonwensen! Maak daarom een afspraak om het basismodel van jouw keuze te configureren tot jouw droomhuis!

 

 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven