Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Zij maakten van een bouwval hun droomhuis: “Als je het kunt doen, pak die kans!” Vorige week vertelden Sander Steigerwald en Linda Rijk hun verhaal over de bouw van hun droomhuis door SelektHuis in het Algemeen Dagblad!

Bouwen aan je droomhuis

Voor velen is een eigen huis bouwen een droom die uitkomt. In die droom denk je aan een prachtige woning en aan het gelukmakende gevoel van je eigen thuis! Maar voordat deze droom werkelijkheid wordt, is het hard werken. Die reis van droom naar werkelijkheid verloopt voor iedereen anders. Waar de één ervoor kiest om alles te laten doen door SelektHuis, kiest een ander er juist voor om zelf aan de slag te gaan. Wat wel altijd gelijk is dat SelektHuis je stap voor stap meeneemt tijdens jouw persoonlijke reis en neemt je het zware werk uit handen!

In het nieuws

Wij vertellen natuurlijk graag hoe dit proces gaat en vertellen je graag over alles wat er komt kijken bij het bouwen van een huis. Maar een kijkje achter de voordeur van onze klanten kan ook erg inspirerend zijn. Zo bouwden Linda en Sander hun droomhuis vanuit een bouwval. De WinWin woning maakte het voor de familie mogelijk om hun droom te realiseren. Er zijn verschillende redenen waarom je voor WinWin zou kunnen kiezen. Je kunt goedkoper een huis bouwen, waardoor er meer ruimte in het budget is voor andere woonwensen die je hebt bijvoorbeeld.

Hun verhaal was zo inspirerend dat het AD er een artikel over publiceerde! In het artikel vertellen Linda en Sander over de reis naar hun droomhuis en hoe deze begon bij een bouwval.

Lees het artikel in het AD!

De WinWin: Simpel en slim!

Ben je net als Linda en Sander op zoek naar een betaalbare nieuwbouwwoning en lijkt het je leuk om een klein deel van de afbouwwerkzaamheden zelf te regelen of uit te voeren? Kies dan voor de WinWin. De WinWin heeft de gunstige prijzen en snelheid van een prefab bouwer.

ONTVANG DE WINWINSPECIAL

Wil je meer lezen over de WinWin en de mogelijkheden van deze betaalbare woning? En wil je antwoord op de vraag: Wat kost de WinWin of wat kosten deze pakketten? Vraag dan onze WinWin Special aan, een woningbrochure vol informatie, handig stappenplan, afwerking checklist én heldere, transparante prijzen! Toch bieden wij de kwaliteit, flexibiliteit en charme van en traditionele aannemer.

Vraag de WinWin Special aan!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven