Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Elke dag zijn we op zoek naar beter. Dat doen wij door korte lijnen en snel schakelen. Daarom is sinds kort Eric Tijink aangeschoven op onze Tekenkamer. Hij kan als geen ander de wensen van onze klanten vertalen naar een praktisch ontwerp. Zo hebben we nog meer specialismes in eigen huis en werken we elke dag om onze beloftes waar te maken. We heten Eric dan ook hartelijk welkom in ons team. In dit blog maken we even kennis!

Op de derde verdieping van het hoofdkantoor in Rijssen, de tekenkamer, is het altijd een gezellige drukte. Hier worden alle ontwerpen in samenspraak met onze klanten gerealiseerd. We kijken mee met Eric Tijink die sinds kort de tekenkamer heeft versterkt.

20 jaar ervaring

Hij vertelt: “Het werken bij SelektHuis is nieuw voor mij, maar inmiddels ben ik zo’n twintig jaar werkzaam als architect. In deze periode heb ik een feilloos gevoel ontwikkeld om een specifiek wensenpakket van een klant om te kunnen zetten naar een op maat gesneden oplossing. In het verleden waren dit kantoren en bedrijfsgebouwen, maar ook woningen. Bij SelektHuis zullen dit alleen maar woningen voor particuliere opdrachtgevers zijn. Hen kan ik helpen bij het vertalen van hun wensen naar een droomhuis.”

Architect

Eric draagt de zogenaamde architect titel. De titel ‘architect’ is wettelijk beschermd. Dit houdt in dat iemand aan verschillende eisen moet voldoen voor hij of zij zich architect mag noemen.

Een architect, zoals Eric, kan dus nog beter helpen in de zoektocht naar jouw droomhuis.

Eric legt het zelf ook even uit: “In mijn functie als architect houd ik mij bezig met routing- en vormgevingsvraagstukken voor woningen. Er  zitten altijd wel haken en ogen in deze vraagstukken die niet eenvoudig zijn op te lossen. Voor mij is het de uitdaging om deze binnen de kaders van de klant op te kunnen lossen. Het geeft dan ook elke keer weer voldoening als ik een opdrachtgever heb verrast door een onverwacht ontwerp en de getoonde creativiteit. Binnen SelektHuis wil ik daarom bijdragen aan het verder verhogen van de kwaliteit van de ontwerpen.”

Wie is Eric?

Naast architect is Eric ook vader van twee zoons en woont samen zijn vrouw, kinderen en hond in Enschede. Maar ook in zijn vrije tijd komt de passie voor architectuur weer boven. Eric bezoekt graag steden in Nederland en Duitsland om de cultuur, de stad én de gebouwen te leren kennen. Naast reizen houdt Eric van wielrennen en tennissen.

“In mijn werk vind ik het leuk om te blijven vernieuwen.  Daarom kijk ik ernaar uit om bij SelektHuis aan de slag te gaan met het doorontwikkelen van de basismodellen. Maar de vooruitgang kan ook zitten in een digitaal beeld dat klanten kan helpen bij een betere voorstelling van hun droom. Hier zijn nieuwe technieken als Augmented Reality en Virtual Reality heel erg geschikt voor. Maar ook met betrekking tot duurzaamheid zou ik graag mijn steentje bijdragen. Ik zie een aantal prachtige kansen die we samen tot een succes moeten gaan brengen.”

Meer weten?

Zou jij meer willen weten over de Tekenkamer, Eric of het ontwerpproces? Bezoek dan eens onze Open Dagen. Je maakt dan op verschillende manieren kennis met de tekenkamer, het ontwerpproces en het SelektTeam! Natuurlijk is Eric er dan ook! Wil je graag eens sparren over jouw droomhuis? Maak dan eens een afspraak!

 

 

 

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven