Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn alle evenementen helaas geannuleerd. Voor nu kun je onze woningen ook op drie alternatieve manieren bekijken. Weten hoe je onze Selektwoningen kunt bekijken in coronatijd? Lees dan snel verder!

 

1. SelektStraat

In de SelektStraat staan alle basismodellen van SelektHuis virtueel op een rijtje. Hierin kun je eenvoudig zien hoe de basis eruit ziet maar kun je ook basismodellen met elkaar vergelijken. Je wandelt namelijk zo van de Matterhorn naar de Bergamo of van de Mont Blanc naar de Granada. En je ziet niet alleen de buitenkant, je kunt zelfs een kijkje binnen nemen! Hoe leuk is dat!

Ga hier naar de Selektstraat

 

2. Persoonlijke bezichtiging

Op een veilige manier onze Modelwoning in Dirksland komen bekijken? Ondanks de geannuleerde SelektEvents en open huizen willen we je toch de mogelijkheid bieden om de kwaliteit van SelektHuis te ervaren. Speciaal voor deze periode stellen wij daarom onze modelwoning open voor een persoonlijke rondleiding! Wandel op je eigen tempo door de woning, stel je vragen en ervaar de kwaliteit van SelektHuis! Plan nu een persoonlijke bezichtiging via onze website en kom langs!
Let wel op: We hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze persoonlijke bezichtigingen.

Meld je hier aan voor een persoonlijke bezichtiging

 

3. Referentielijst opvragen

Helaas kan het voorkomen dat er geen Open Huis bij jou in de buurt is. Gelukkig bouwen wij zo’n 250 woningen per jaar en staat er dus altijd één bij jouw in de buurt. Ons Team advies & verkoop kan je de adressen geven van deze Selektwoningen om zelf eens op pad te gaan langs deze woningen. Wil je ook zo’n referentielijst ontvangen? Bel dan ons Team advies & verkoop op 0548 537 555.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven