Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Perfecte woonbeleving

Uit ervaring van onze evenementen weten we dat mensen enthousiast worden als ze zelf in een woning van SelektHuis kunnen wandelen. Daarom organiseren wij regelmatig Open Huizen. Maar misschien is een Open Huis op een moment dat je net niet kunt. Ook dan willen we in de buurt zijn. Daarom bouwen we een modelwoning in het zuiden van het land.

Een huis bouwen is een aangrijpende keuze. Je weet immers niet wat je te wachten staat. Om je hierbij te helpen, kan de modelwoning in Dirksland je een goed beeld geven. Op dit moment zitten we nog volop in de bouw. Maar zodra wij de woning tot in de puntjes hebben aangekleed, is het mogelijk om de nieuwbouw modelwoning te bezichtigen. Naast de woning zelf is er ook altijd een adviseur in de buurt die al je vragen kan beantwoorden.

Ons droomhuis komt tot leven

Voor het jubileum mochten we voor één keer ons eigen droomhuis te ontwerpen. Alle afdelingen zijn daarom samen aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een modelwoning in Dirksland. De ontwikkelfase is inmiddels gepasseerd en de bouw is begonnen.

Nu de bouw een tijdje onderweg is, wordt langzaam het ontwerp werkelijkheid. In het vorige blog vertelden we dat de ruwbouw was afgerond. Een belangrijke mijlpaal tijdens de bouw, want de schil van de woning staat en de steiger kan worden verwijderd. De woning wordt ineens zichtbaar voor de buitenwereld. Maar aan de binnenzijde moet nog veel gebeuren. De ruwe materialen, kale wanden en lege ruimtes worden in amper tien weken getransformeerd naar een compleet huis.

Tijdens de afbouw worden alle details van de buitenkant afgewerkt. Ook aan de binnenzijde wordt met man en macht gewerkt om de woning huiselijk te maken. De focus ligt hierbij vooral op de plekken die je niet ziet. We beginnen met het aftimmerwerk van de gipsplatenplafonds en de bevloeringen. Ook plaatsen we de houten kozijnen in de binnenmuren en starten met het installatiewerk. Vervolgens gaan de stucadoors en de tegelzetters aan de slag. Tenslotte volgt de laatste afwerking zoals het plaatsen van de trap, de montage van het elektra en de plaatsing van het sanitair. Daarna zullen onze eigen timmerlieden de laatste puntjes op de spreekwoordelijk ‘i’ zetten en is de woning normaliter klaar voor oplevering.

Voorbereidingen voor de aankleding

Maar deze keer gaat het allemaal net even anders. De woning wordt niet opgeleverd aan z’n toekomstige bewoners en dus gaan we zelf aan de slag met de verdere aankleding van de woning. Terwijl de bouwvakkers in de woning aan het werk zijn, is onze adviseur van de regio aan een tuin- en interieurplan begonnen. Hierbij worden we geholpen door onze partners. Buro Ruiter, bijvoorbeeld, heeft een prachtig tuinontwerp gemaakt. In het tuinontwerp komt de landelijk-moderne stijl van de woning terug in de beplanting, materialen en vormen van de tuin.

Het ontwerp belooft een plaatje te gaan worden. Daarom kunnen we niet wachten om ook met de tuin te beginnen.

AFSPRAAK

Wil jij nou ook jouw woondroom waarmaken? Zet dan snel de eerste stap en maak dan ook een afspraak met één van onze adviseurs!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven