Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Woon jij in een SelektHuis?

Is jouw SelektHuis pas geleden opgeleverd? Of woon jij al jaren in je droomhuis gebouwd door SelektHuis? Dan hebben we deze zomer een superleuke actie voor je. We vieren deze zomer namelijk SelekThuis in Nederland! Want wie wil er nu nog op vakantie als je elke dag al een beetje vakantiegevoel ervaart in je eigen unieke droomhuis dat helemaal naar jouw wens is gebouwd?!

We vieren dus dit jaar de zomer gewoon lekker vanuit onze eigen achtertuin. En voor iedereen met een SelekThuis is dat extra leuk!

Vier jij deze zomer ook SelektTHUIS in Nederland? Doe dan mee met onze zonnige vakantie fotoprijsvraag en maak kans op een fantastische prijs!

Met onze zomerse vakantie fotoprijsvraag wordt de zomer alleen nog maar leuker! Want we zetten je aan het werk met je fototoestel, telefoon of spiegelreflex camera en je gaat in je eigen woning op zoek naar de leukste details. Maak hier een mooie, artistieke foto van en stuur ‘m naar ons op. De mooiste foto’s belonen we met fantastische prijzen zoals een unieke koeler met accu en speaker en unieke SelektHuis hangmat!

Thuis in eigen SelektHuis

Deze zomer wordt voor velen net even anders. Massaal blijven we thuis of in Nederland om hier de zomer te vieren. Daarom hebben we voor deze zomer een vakantie fotoprijsvraag voor jouw als trotse bewoner van een SelektHuis met leuke prijzen! Je woont alweer een tijdje in je eigen unieke droomhuis gebouwd door SelektHuis. We worden altijd dolenthousiast van foto’s van de huizen die wij hebben gebouwd. Daarom gaan we in de fotoprijsvraag op zoek naar de mooiste foto’s van jouw SelektHuis.

Hoe doe je mee?

Onze opgeleverde woningen zijn een grote inspiratiebron voor onze toekomstige bouwers. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden! Daarom laten we tijdens het adviestraject en op onze website graag veel foto’s zien van de woningen die wij bouwen én de details van deze woningen. Van steensoort, voegwijze en materiaalkeuze tot indeling; foto’s van deze details geven meer gevoel bij waar we over praten en hoe bepaalde details van de woning eruit zouden komen te zien.

We hebben al ontzettend veel foto’s, maar het is lang niet mogelijk om elk SelektHuis te bezoeken en te fotograferen. Daarom schakelen we graag jullie hulp in! Deelnemen is simpel!

  • Maak één foto van de buitenzijde van je woning
  • Maak enkele detailfoto’s van leuke plekjes of mooie materialen
  • Vul het formulier in op de website en voeg de foto’s toe
  • Maak kans op één van de prijzen

Waar wacht je nog op? Doe mee met de fotoprijsvraag

Op 31 augustus sluiten we de inzendingen en kiest onze vakjury de drie winnende foto’s! Op de website vind je precies hoe het werkt en vind je meer informatie over de voorwaarden. 

Wat kun je winnen?

Om je zomer thuis compleet te maken hebben we fantastische prijzen om jouw huis en tuin nog verder op te vrolijken. De hoofdprijs is een hangmat van SelektHuis om tijdens de nazomer te genieten in eigen tuin. Daarnaast geven we nog eens drie koelers met oplaadbare accu en speaker weg!

voor onze toekomstige bouwers

Heb jij (nog) geen woning met SelektHuis gebouwd? En wil je deze zomer juist gebruiken om inspiratie op te doen voor jouw nieuw te bouwen woning? Ook dan is het leuk om de vakantie fotoprijsvraag te volgen. Deze zomer mailen we elke week leuke inzendingen, voorbeelden, inspiratie en nieuwtjes rondom de fotoprijsvraag met jullie. Dit doen we via de nieuwsbrief en onze social media kanalen. Volg ons dus en mis niets deze zomer!

SOCIAL

Volg ons dus ook via onderstaande kanalen en mis niets.

 

NIEUWSBRIEF

Tijdens de fotoactie nemen we je in de nieuwsbrief elke week mee naar een prachtige woning uit de fotoprijsvraag. Aanstaande zaterdag ontvangen alle abonnees de eerste nieuwsbrief over de fotoprijsvraag op hun digitale deurmat. Wil jij deze nieuwsbrief ook ontvangen? Dat kan natuurlijk! Meld je direct aan!

Dat mag je dus niet missen!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven