Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Huis bouwen in jouw stijl?

Je zou het misschien niet zeggen, maar deze vier woningen hebben één ding gemeen: alle vier zijn ze afgeleid van het basismodel Matterhorn. Al jaren is de Matterhorn favoriet bij onze klanten. En met recht! Dit basismodel is namelijk in vele bouwstijlen naar jouw wensen om te zetten! De basis is een neutrale woning met alle comfort om goed te kunnen wonen. Ook de afmeting is groot genoeg voor vier slaapkamers, een werkkamer en een ruime woonkamer met keuken. En de sfeer…. die bepaal je zelf!

Ieder een eigen karakter

Geen opdrachtgever is hetzelfde en dus is ook geen enkel huis hetzelfde. We bezochten 4 droomhuizen met ieder hun eigen unieke karakter.

1. Modern – landelijke Matterhorn

Voor de familie Asselbergh gaven de ontwerpers van SelektHuis de Matterhorn een modern-landelijke sausje. Zo werd dit hun droomhuis dat ook nog eens binnen het budget dat zij voor ogen hadden, gebouwd kon worden. Nieuwsgierig geworden naar dit droomhuis? Lees meer over deze woning en de specificaties.

SelektHuis, bouwbedrijf,huisbouwen, basismodel matterhorn

 

2. Landelijke elementen

Het ontwerp van de familie van de Berg start met precies hetzelfde uitgangspunt: De Matterhorn. Echter kozen zij voor een landelijke stijl door roedes, luiken en dakkapellen toe te voegen aan de woning.

 

3. Notariswoning

De Matterhorn kan ook goed als notariswoning worden ingezet. Dat bewijst de familie Janssen die een klassieke notariswoning op hun verlanglijstje hadden staan. De Matterhorn werd speciaal voor hen daarom voorzien van o.a. zinken afdeklijsten, sierschoorstenen, luiken en een prachtige luxe voordeur.

 

4. Seniorenwoning

De familie Wolke kwam met de wens voor een toekomstgerichte woning. De vraag naar een seniorenwoning ,of ook wel gelijkvloerse woning, is groot. Je bouwt natuurlijk voor het leven en dan is het goed om toekomstgericht te bouwen.

Ook hun droom start met een Matterhorn. Op de begane grond is voldoende ruimte voor een slaap- en badkamer. Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers gecreëerd voor als de kleinkinderen komen logeren. Zij hebben een verdieping voor hunzelf en komen met veel plezier bij opa en oma slapen!

Ben jij net zo enthousiast over het basismodel Matterhorn als deze families? Lees dan meer over dit basismodel of vraag onze SelektLiving inclusief prijslijst aan! De SelektLiving staat boordevol inspiratie, informatie & tips. Alle basismodellen staan uitgelicht en ook de prijzen zijn inzichtelijk.

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven