Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

SelektHuis evenementen

SelektHuis organiseert gedurende het hele jaar verschillende evenementen. Denk eens aan een Open Huis bij een droomhuis van opdrachtgevers die de woning opgeleverd krijgen, een Kijkje in de Keuken op de hoofdvestiging in Rijssen waar ook onze tekenkamer en Prefab zit of het 2dgse evenement Open Dagen, waar er van alles te doen en te zien is in Rijssen. De Open Huizen zijn overigens door heel Nederland.

Open Huis

Regelmatig stellen opdrachtgevers hun opgeleverde woning open voor een Open Huis als hun woning bijna opgeleverd wordt. Met eigen ogen kun je hierbij kijken naar de mate van afwerking, de indeling en alle andere zaken waar je lastig een voorstelling van kunt maken op papier. Ook loopt het SelektTeam rond om vragen te beantwoorden. De Open Huizen die nu gepland staan zijn:

  • Open Huis in Hall op 14 mei | We zetten de deuren open van een ruime, moderne Jungfrau. De woning is energiezuinig en gasloos gebouwd. De indeling van de woning is aangepast op de levensstijl van de opdrachtgevers. Bijzonderheden van deze woning zijn een grote woonkamer met ruime keuken die middels ensuite deuren van elkaar afgesloten kunnen worden. Op de begane grond is er gekozen voor een grote woonkamer en een ruime keuken, deze ruimtes kunnen worden afgesloten door middel van ensuite deuren. Met een bijkeuken en berging is er voldoende ruimte op de begane grond gerealiseerd. De woning heeft ruime slaapkamers, een werkkamer en zolder te bereiken middels een vaste trap.

Wil je je aanmelden voor dit Open Huis? Dat kan via deze link!

  • Open Huis in Ede op 23 mei | We zetten de deuren open voor een moderne, ruime Matterhorn. Bijzonderheden van deze woning zijn de geïsoleerde aanbouw die ingericht gaat worden als werkkamer.  Er is een ruime woonkamer met ruime open keuken en aangebouwde garage. Daarnaast een prachtige woning om te zien door materiaalkeuze en metselwerk.

Meld je hier aan voor dit Open Huis.

Kijkje in de Keuken

Altijd al eens willen weten hoe SelektHuis werkt? Wil je kennis maken met de mensen achter het bedrijf en meer informatie over het bouwconcept Slim Bouwen van SelektHuis? Kom dan vrijdag 24 mei 2019, vrijdag 5 juli 2019 of vrijdag 22 november 2019 naar het Kijkje in de Keuken.

Tijdens deze middag kun je onder andere:

  • Een kijkje nemen in onze productiehallen (prefab)
  • Een blik werpen achter de schermen  in de tekenkamer
  • Informatie en inspiratie in de showroom opdoen

Een echte aanrader dus en aanvulling wanneer je al eens naar een Open Huis bent geweest. Bekijk de verschillende data hier om je aan te melden.

Open Dagen

Onze Open Dagen voor het Najaar staan weer gepland en wel op vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2019. We zetten dus niet alleen de deuren open van onze woningen, maar ook van ons bedrijf. We laten je namelijk graag zien wie we zijn en hoe wij werken!

Bij binnenkomst begroeten we je graag en vertellen je uitgebreid wat je kunt doen tijdens de Open Dag, wat je mag verwachten en welke informatie we voor handen hebben om je goed op weg te helpen in het bouwproces. Je kunt rondlopen door de showroom om alle materialen die we hebben te bekijken, er lopen adviseurs rond die vragen voor je kunnen beantwoorden en ook staan er verschillende partners van ons. Denk aan een tuinarchitect, een interieurstyliste of keukenspecialist.

Er zijn verschillende kennissessies waarvoor je je kunt aanmelden:

  • Hoe bouw ik een huis: Hoe ziet het hele traject eruit van eerste kennismaking met SelektHuis tot oplevering van de woning.
  • De tekenkamer: Ook op onze tekenkamer geven we graag een kijkje achter de schermen. We laten onder andere het ontwerpproces zien, we hebben een 3d-printer, we leggen de SelektReality App uit en hebben verder nog een Virtual Reality bril en laten je BIM zien.
  • Energie: Onze energiespecialist kan je alles vertellen over energiezuinigheid, het nieuwe bouwbesluit en de verschillende manieren waarmee je jouw woning energiezuinig & duurzaam kunt bouwen. Wil je meer weten over zonnepanelen, een luchtwarmtepomp, warmteterugwinning, EPC en meer? Dan is dit de sessie voor jou!

 

Meer weten?

Lees dan de uitgebreide SelektEvents voor meer informatie & het aanmelden voor een evenement naar keuze.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven