Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wij zeggen altijd: elk mens is uniek. Elke woning is dus ook uniek. Helemaal afgestemd op jouw woonwensen. Maar als je net begint aan je bouwplannen kan het soms handig zijn om een woning van jouw wensen te bekijken. Zo’n bezichtiging geeft je iets tastbaars. Daarom verzorgen we allerlei manieren om de bouw van je woning tastbaar te maken. We organiseren Open Huizen, bouwen aan een modelwoning, we hebben 6 showrooms én we hebben de SelektStraat.

De SelektStraat

In de SelektStraat staan alle basismodellen van SelektHuis virtueel op een rijtje. Hierin kun je eenvoudig zien hoe de basis eruit ziet maar kun je ook basismodellen met elkaar vergelijken. Je wandelt namelijk zo van de Matterhorn naar de Bergamo of van de Mont Blanc naar de Granada. En je ziet niet alleen de buitenkant, je kunt zelfs een kijkje binnen nemen! Hoe leuk is dat!

Hoe werkt Het?

Een huis bouwen met SelektHuis is heel simpel! Jouw droomhuis begint met één van onze basismodellen. Verlengen, verbreden of verhogen? Dat kan! Net als de dakhelling aanpassen of kiezen voor een andere kap. Extra elementen zoals een dakkapel of erker toevoegen? Geen probleem! Daarnaast ben je vrij om zelf over de indeling te beslissen. Dit basismodel heeft alles in zich om comfortabel te kunnen wonen.

Dit basismodel is het startpunt van jouw persoonlijke ontwerp. In alle gevallen is de eerste stap naar jouw droomhuis dus het kiezen van een basismodel. Vervolgens ga je deze aanpassen naar je eigen wensen.

Voor je een keuze gaat maken, is het dan handig om het basismodel te bekijken. Hoe groot zijn de ruimtes? Hoeveel ramen heeft de woning? Hoeveel zonnepanelen heeft de woning? En waar bevinden zich de openslaande terrasdeuren? Het zijn zomaar wat vragen die je kunt hebben.

Vooral over de indeling en het gevoel van grootte krijgen we vaak vragen. Hoeveel ruimte neemt de installatietechniek in beslag? En hoeveel ruimte hou ik dan nog over in de berging? Hou ik voldoende ruimte over op de verdieping door de schuine kanten? En hoe groot is de zolder? Ook deze vragen horen wij regelmatig voorbij komen.

Om je alle antwoorden te geven is er de SelektStraat. In deze virtuele tool start je met een stappenplan dat je leidt naar het basismodel dat bij jouw woonwensen past. Klik op de oranje iconen in de straat en loop van punt naar punt door de straat. Ondertussen zie je alle basismodellen aan je voorbij trekken. Je ontdekt dus snel welke basismodellen we hebben en hoe deze eruit zien. Heb je het juiste basismodel gevonden? Neem dan ook een kijkje in de woning! Hier ervaar je de ruimtes, indeling en groottes alsof je er zelf staat.

Aan de slag

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze interactieve tool? Je kunt via deze website direct door de straat wandelen zonder iets te hoeven downloaden of installeren.

Neem dus snel een kijkje in de SelektStraat!

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven