Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

Hoe bouw ik mijn huis betaalbaar?

Regelmatig schrijven we over alle mogelijkheden om goedkoop te bouwen. Dat doen we in allerlei artikelen en blogs. Ook beantwoorden we regelmatig veelgestelde vragen over dit onderwerp in het FAQ gedeelte van onze site. Hiermee willen we laten zien dat er volop mogelijkheden zijn om een droomhuis betaalbaar te houden. Ook met een kleiner budget kun je daarom prima bij SelektHuis aankloppen.

Bij SelektHuis begrijpen we namelijk dat het in de huidige markt steeds moeilijker wordt om een huis te bouwen. Kavelprijzen en hypotheekrentes variëren, materiaalkosten stijgen, allemaal factoren die meespelen in het budget dat je beschikbaar hebt. De prijs van een huis is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw woonwensen en budget. Toch denken we bij SelektHuis dat we voor bijna elk redelijk budget een vrijstaande woning kunnen bouwen. Daarom zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe basislijn.

Wat is winwin?

De WinWin woningen zijn het nieuwe zusje van onze basismodellen. Een speciaal team knappe koppen heeft de handen ineen geslagen om in het geheim te samen werken aan een woning die alles heeft. En dat is gelukt!  Onze architect, bouwkundig adviseur, calculator, bouwkundig tekenaar en inkoper hebben de ideale woning ontworpen: betaalbaar, simpel en slim!

De WinWin woningen hebben beperktere opties, enkele slimme budget keuzes en een speciale korting. Hierdoor kunnen wij de WinWin woning nóg scherper in de markt zetten. Natuurlijk zijn de woningen wel helemaal van deze tijd en hebben de kwaliteit waar SelektHuis bekend om staat. Er zijn vier WinWin woningen die alle vier een hip en fris ontwerp hebben met ieder hun eigen bouwstijl. Deze woningen voldoen aan de laatste (energiezuinigheids)eisen, worden traditioneel gebouwd met prefab onderdelen en zijn helemaal compleet: van ontwerp tot de oplevering. Ook deze woningen kunnen wij snel bouwen door ons Slim Bouwen bouwsysteem.

Besparing

Met de WinWin woning koop je een kant-en-klare woning. Van ontwerp tot oplevering regelt SelektHuis de hele ontwikkeling en bouw van de woning. Echter hebben we een aantal dingen uit de basis gehaald. Die kun je zelf nog doen of uitbesteden aan specialistische partijen. Het enige wat je namelijk zelf hoeft te doen is de wandafwerking, de keuken, het schilderwerk, tegelwerk en sanitair. Hiermee kun je fors besparen!

Handvol opties

Ook heeft deze woning enkel een handvol waardevolle opties en mogelijkheden. Deze standaardisatie en schaalvoordelen levert een flink prijsvoordeel op. De WinWin woningen zijn dus niet zo flexibel als al onze andere basismodellen. Toch is ook de WinWin helemaal naar je eigen woonwensen aan te passen. In de WinWinSpecial laten we precies zien welke opties, afwerkingsniveau’s en optiepakketten er zijn.

Keuze voor Afwerkingsniveau

Eén van de eerste keuzes die je maakt, is in welke staat de woning wordt opgeleverd: het afwerkingsniveau. SelektHuis kan alleen de ruwbouw voor je verzorgen. Dan kies je voor casco. Daarnaast is een sleutelklare afwerking mogelijk. In de WinWin woning betekent dit dat de woning bijna instapklaar wordt opgeleverd. Bij WinWin ga je altijd zelf aan de slag. Want zelf bouwen bespaart! Het enige wat je zelf nog moet regelen is de wand- en vloerafwerking, het schilderwerk, sanitair en tegelwerk en de keuken.

Keuze voor overige opties

Naast het afwerkingsniveau is ook de afmeting van de woning aan te passen. In de basis heeft de woning een perfecte afmeting om ruim te kunnen wonen met een gezin. Met 600 m³ heeft de woning een riante maar betaalbare grootte. Natuurlijk is het mogelijk om de ruimte uit te breiden door de woning te verlengen. De woning kan vergroot door een verlenging van 60 centimeter of 120 centimeter toe te passen. Ook is het mogelijk om meer ruimte op de verdieping en de zolder te creëren door middel van een muurplaatverhoging.

Wil je nóg meer ruimte in je woning of wil je de woning een eigen karakter geven? Kies dan voor één van de uitbreidingen zoals een garage, erker of een dakkapel.

Brochure aanvragen

Wil jij meer lezen over de WinWin en de mogelijkheden van deze betaalbare woning? Vraag dan snel onze WinWinSpecial aan. In deze special lees je welke uitbreidingsmogelijkheden er zijn, wat de kosten zijn en hoe de plattegrond van de woning eruit ziet.

Ben je benieuwd wat het zou kosten om jouw WinWin woning te bouwen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen snel een geheel vrijblijvende offerte op basis van jouw woonwensen maken!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven