Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Wat kost een huis bouwen?

Waarschijnlijk is dit één van de eerste vragen die je jezelf, het internet of een aannemer stelt: Wat kost een huis bouwen? Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van de afmetingen van de woning, het materiaalgebruik, de mate waarin je de woning energiezuinig & duurzaam wilt bouwen en hoe ver jouw woonwensen gaan. SelektHuis biedt een breed scala aan basismodellen, die elk het geraamte kunnen zijn van jouw droomhuis. Aan te passen aan jouw woonwensen. Echter, weten we ook dat er mensen zijn, zoals jij. Die gaan voor simpel en betaalbaar, maar zonder in te leveren op kwaliteit en comfort!

Betaalbaar, simpel & slim. Dat is de WinWin!

Wat is de WinWin?

In de huidige markt, blijkt het steeds moeilijker om een huis te bouwen. Vanwege kavelprijzen en hypotheekrentes die variëren, materiaalkosten die stijgen. Dit kan enorm drukken op het beschikbare budget.Dit maakt dat het bouwen van een nieuwbouwwoning misschien in jouw ogen net niet haalbaar is. Wij begrijpen hoe lastig dit kan zijn en willen helpen waar we kunnen, om alsnog jouw droomhuis te realiseren. Daarom zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe basislijn. Een woning waarbij we een handvol waardevolle opties aanbieden & enkele slimme budgetkeuzes hebben gemaakt, waardoor we deze WinWin scherper kunnen aanbieden.

WinWin in de basis

Met bijna 600m³ is de WinWin een zeer ruime gezinswoning. Dit basismodel heeft een strakke, moderne uitstraling, standaard 6 PV zonnepanelen, vloerverwarming, luxe hardhouten trap en behangklare wanden. Ook ontwerpkosten en constructieberekeningen zijn inclusief.

Op de bovenverdieping is er ruimte voor 3 slaapkamers (zelfs met inloopkast 😉 ), een badkamer met ligbad en eventueel een apart washok. Kortom, een prachtig, kwalitatief en traditioneel gebouwde woning. Voorzien van alle gemakken!

Bekijk de plattegrond.

Extra opties

Naast de WinWin Basis, zijn er ook extra opties waar je voor kunt kiezen. Denk hierbij aan een andere bouwstijl, verlengen of verbreden, uitbreiden met een garage of bijkeuken. Meer over deze opties is te lezen in onze SelektSpecial WinWin, die je via de link onderaan dit blog kunt aanvragen.

Afwerkingsniveaus

Afwerkingsniveaus. Ik zie je denken. Wat zijn afwerkingsniveaus en hoe kies ik voor de juiste? Het afwerkingsniveau zegt iets over de opleveringsstaat van de woning. Bij SelektHuis hebben we  3 verschillende afwerkingsniveaus,nl. Sleutelklaar, Casco Plus en Casco. Wanneer je kiest voor een vorm van casco bouwen, zul je in hogere mate de woning zelf moeten afwerken. Dit betekent nog lagere kosten voor een huis bouwen, maar dan moet je zelf natuurlijk wel de overgebleven werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wil je weten wat de verschillende afwerkingsniveaus voor de WinWin inhouden? Er staat een handige afwerking checklist in de SelektSpecial WinWin, waar een duidelijk overzicht staat welke werkzaamheden worden uitgevoerd bij de verschillende afwerkingsniveaus.

Maak van de vraag wat kost een huis bouwen -> wat kost de WinWin!

Wil je meer lezen over de WinWin en de mogelijkheden van deze betaalbare woning? Wil je antwoord op de vragen:

  • Wat kost een huis bouwen?
  • Wat kost de WinWin?
  • En welke mogelijkheden zijn er?

Vraag dan vandaag nog onze WinWin Special aan, een woningbrochure vol informatie, handig stappenplan, afwerking checklist én heldere, transparante prijzen!

 

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven