Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Casco bouwen bespaart geld! Maar het betekent ook dat je nog heel veel zelf moet doen. Ben je handig of heb jij hele handige familie & vrienden? Dan is casco bouw een goede manier om toch jouw droomhuis te realiseren binnen het budget dat jij beschikbaar hebt!

Ruwbouw

Bij een casco woning verzorgt SelektHuis de ruwbouw. Zelf ga je de woning af bouwen. Dit kun je zelf doen als je handig bent. Maar je kunt het ook laten doen door bijvoorbeeld een bevriende timmerman, elektricien of installateur. Maar wat regelt SelektHuis en wat moet je zelf nog allemaal regelen? Hiervoor hebben we een handige checklist ontwikkeld. Hierop staat heel overzichtelijk welke werkzaamheden je zelf nog moet uitvoeren na de oplevering van een casco woning. Daarnaast is het een handig geheugensteuntje met alle zaken waar je aan moet denken tijdens het plannen en regelen van de bouwactiviteiten.

Casco +

Als je bij SelektHuis een woning gaat bouwen, kies je zelf het afwerkingsniveau’s van je woning. Deze afwerkingsniveau’s zijn gebundeld in pakketten. Elk basismodel heeft een prijs per pakketvorm. Zo is er een casco pakket en een sleutelklaar pakket. Deze pakketvormen ken je wellicht al. Tussen deze twee pakketvormen bieden wij ook een Casco+ pakket aan. Hierin zitten ook de binnenmuren zodat je nét iets sneller met de afbouw van je woning kunt starten.

In het casco+ pakket helpen we je al een stuk op weg. De afbouw checklist heeft daarom al een aantal vinkjes die wij verzorgen op het moment dat je kiest voor casco plus. Je hoeft dit niet zelf te verzorgen. In het casco pakket dien je deze wél zelf uit te voeren.

Ben je benieuwd naar de prijzen en afwerkingsniveau’s? Vraag dan onze SelektLiving met prijslijst aan.

Vraag de checklist aan!

In de handige afbouw checklist geven we je een overzicht van alle werkzaamheden die na de oplevering van SelektHuis door jezelf geregeld moeten worden. Wil jij nou ook die handige afbouw checklist zelf in kunnen vullen? En wil je meer informatie ontvangen over casco bouwen met SelektHuis? Vraag dan onze SelektSpecial Cascowoning bouwen aan en je ontvangt ‘m er gratis bij!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven