Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Bij SelektHuis geloven wij dat ieder mens uniek is, en dus ook dat iedere woning uniek is. Jouw droomhuis dient helemaal afgestemd te zijn op jouw eigen woonwensen en jouw ideeën. Deze woonwensen komen tot uiting in de bouwstijl van een woning. Een bouwstijl heeft een aantal kenmerken waardoor het zich onderscheidt van een ander met invloeden van bijvoorbeeld een bepaalde periode, regio of architect.

Landelijke bouwstijl

De landelijke stijl kenmerkt zich door een nonchalante charme. Vintage details gecombineerd met houten accenten staan centraal. Heb jij altijd al een landelijke woning met dito interieur willen hebben? Doe inspiratie op op onze pinterest pagina.

 

Landelijke bouwstijl op Pinterest

Jaren 30 bouwstijl

Wil je de charme van een jaren 30 woning, maar alle comfort van nieuwbouw? Kies dan voor een nieuwbouwwoning in Jaren 30 stijl. De bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een rijke detaillering en het gebruik van ambachtelijke materialen. Bekijk de mooiste interieurs en woningen in de stijl van de Jaren 30 op Pinterest.

Jaren 30 bouwstijl op Pinterest

Klassieke bouwstijl

Wie klassiek zegt, zegt sierlijke vormen, symmetrie en elegantie. De klassieke bouwstijl maakt een huis charmant en tijdloos, waardoor het al jaren een grote favoriet van veel mensen is. De sierlijke en statige woningen van deze traditionele bouw spreken dan ook velen erg aan. Wil je meer zien van de klassieke bouwstijl? Kijk dan op Pinterest

Klassieke bouwstijl op Pinterest

Moderne bouwstijl

Eén van de meest populaire stijlen van dit moment is de moderne stijl. Deze wordt gerepresenteerd door strakke details, grote raampartijen en verrassende kleurstellingen. Is een moderne woning helemaal wat jij zoekt? Begin dan met zoeken op onze Pinterest pagina over de moderne bouwstijl.

Moderne bouwstijl op Pinterest

Dit waren enkele belangrijke bouwstijlen, maar het kan natuurlijk ook dat elementen van de verschillende bouwstijlen je aanspreken. Ook dat is geen probleem, in samenwerking met de adviseurs en onze tekenkamer, worden jouw woonwensen vertaalt naar een eigen uniek SelektHuis. Lees meer over de landelijke bouwstijl, moderne of eigentijdse bouwstijl, jaren ’30 bouwstijl of klassieke bouwstijl.

Woonstijltest

Wil je weten welke woonstijl het beste bij jou past? Doe dan eens de woonstijltest uit de SelektLiving. Deze vraag je heel eenvoudig aan op onze site. Je ontvangt dan het digitale magazine direct in je mailbox!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven