Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

LED verlichting in de tuin: vrolijkheid en praktisch

De lekkere zomerse dagen komen er weer aan, dus we gaan weer massaal in de tuin zitten. Het is natuurlijk heerlijk om steeds meer in de tuin te kunnen zitten maar je moet ook wel aan een aantal dingen denken. De tuinstoelen moeten weer van zolder, de kussens moeten weer op de bank en je moet voldoende licht hebben. Er wordt niet vaak aan gedacht maar ook buiten is het essentieel om voldoende licht te hebben. Als je ’s avonds nog even een boekje wilt lezen en het begint al te schemeren is het wel aan te raden om wat licht te gebruiken. Maar hoe kun je nu voldoende licht in de tuin verwezenlijken? Door LED verlichting in de tuin te plaatsen.

Waterdichte LED snoeren in de tuin

Een belangrijk aspect van licht in de tuin, is dat er ook af en toe regen uit de lucht valt. Het is daarom belangrijk dat je te allen tijden kiest voor waterdichte verlichting voor in de tuin. Hierdoor is er geen mogelijkheid op kortsluiting en kun je geheel veilig lekker genieten van voldoende licht in de tuin. Doordat LED verlichting voor buiten voornamelijk uit snoeren bestaat, kun je het licht makkelijk langs het gehele terras of de schutting hangen. Hierdoor zal je voldoende licht hebben op alle plekken in de tuin. En je kunt de snoeren ook nog eens het gehele jaar buiten laten hangen, je hoeft ze niet eens mee naar binnen te nemen.

Verschillende sferen in dezelfde tuin

Vaak wordt er gedacht dat LED verlichting saai en kil is, maar dat is verleden tijd. De meeste LED verlichting voor in de tuin kan namelijk gemakkelijk van kleur verwisselen. Met een afstandsbediening kun je de gehele tuin in één klap veranderen in een andere kleur. Zo kun je tijdens een zomerse avond genieten van mooi paars zacht licht maar tijdens een tuinfeest kun je de lichten op wit zetten en kan er goed gefeest worden.

 

GASTBLOGGERS VAN SELEKTLIVING
Rob Brinks is één van onze gastbloggers en werkzaam bij Zitmaxx Wonen (in Ter Aar). Hij bezoekt regelmatig woonbeurzen. Hierdoor weet hij alles over interieur, meubels,interieurproducten en woonaccessoires. Als expert in de interieurwereld is hij op de hoogte van alle innovaties en bijzondere interieurproducten waar je je uren kunt vergapen. Elke maand deelt hij één van zijn favoriete onderwerpen met ons!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven