Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Als we praten over woningen met een statement dan horen zwart-wit woningen hier volgens ons ook bij. Bij SelektHuis bouwen we elke keer weer unieke woningen die aan de wensen van onze klanten voldoen. Dit levert vaak prachtige eindresultaten op. Vandaag laten wij drie zwart-wit woningen uit onze collectie zien!

 

Eigentijdse schuurwoning

Wellicht heb je deze woning al eens voorbij zien komen. Deze eigentijdse schuurwoning is bijna volledig zwart aan de buitenkant, we vinden het een prachtplaatje! Een schuurwoning is helemaal van deze tijd. Het kenmerkt zich door een sobere, eenduidige vorm. In de basis is dit basismodel Trentino al heel compleet en past deze perfect in een natuurlijke omgeving. Waarom? Door de zwarte kozijnen, het zwarte dak en de zwarte buitenmuren valt deze woning op maar straalt het wel veel rust uit en past het daarom perfect in deze natuurlijk omgeving.

 

Modern en eigentijds

De volgende woning is een mix geworden tussen de moderne en de eigentijdse bouwstijl. Gecombineerd met zwart-witte kleuren en mooie materialen heeft de woning een uniek karakter gekregen! Dit basismodel (Matterhorn) is populair, het is een unieke variant van onze basismodellen die erg goed aanpasbaar is aan de woonwensen die een opdrachtgever kan hebben.

 

Statig landhuis

nieuwbouw, huis, selekthuis, vrijstaand

Deze Bernina uitgevoerd met een rieten kap heeft een landelijke uitstraling. Onze ontwerpers hebben de visie, woonwensen en stijl van de bewoners vertaald naar een praktisch en ruimtelijk ontwerp. Deze woning heeft een landelijke stijl die nauw aansluit bij de landelijk en bosrijke omgeving van de woning. Toch zijn er enkele moderne details toegevoegd die de woning eigen én strak maken. Vooral de combinatie van donkere topgevels met het witte sauswerk drukt een flinke stempel op het karakter van de woning die doet denken aan de Blaricum stijl. Een prachtige woning waar wij verliefd op kunnen worden!

 

Meer woningen bekijken? Klik dan hier!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven