Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Let op: Ons kantoor is op Hemelvaartsdag (13 mei) en de vrijdag daarna (14 mei) gesloten. U kunt online een afspraakverzoek indienen of het gratis inspiratiemagazine de SelektLiving aanvragen. Maandag staan wij weer voor u klaar, fijne dagen gewenst!

SelektHuis weet als geen ander dat een huis pas een echt thuis wordt, als het helemaal afgestemd is op jouw levensstijl. Met de verschillende basismodellen die je als geraamte kunt gebruiken en onze flexibele indeling, zijn wij in staat om jouw droomhuis te bouwen! Ook wanneer jouw situatie misschien wat afwijkt van een ander. Door de aanpassingen die mogelijk zijn op het gebied van verbreden, verlengen en aanbouw, is elk basismodel geschikt te maken voor elke bewoner.

Een unieke woning

Ondanks dat al onze woningen ontstaan vanuit één van de ruim 20 basismodellen, is elke woning die we bouwen dus weer compleet anders! Omdat ook elke opdrachtgever anders is! Eigen woonwensen heeft. Onze adviseur weet deze feilloos om te zetten naar een compleet plaatje. Met dit plaatje gaat hij naar onze tekenkamer, waar het huis tot leven komt en ook voor jou als opdrachtgever ‘echt’ wordt.

Jouw SelektSpecial

Waarom een SelektSpecial aanvragen? Hoewel elk basismodel is aan te passen aan de woonwensen van onze opdrachtgevers, zijn er wel enkele situaties waar we een SelektSpecial voor hebben. Dit is een digitale informatiefolder, met uitgebreide informatie over o.a.:

  • Mantelzorgwoning bouwen
  • Seniorenwoning bouwen
  • Gezinswoning bouwen
  • Starters- en cascowoning bouwen
  • Energiezuinig, gasloos en duurzaam bouwen

We kunnen ons namelijk voorstellen dat je deze informatie in eerste instantie even het meest belangrijk vindt! Daarnaast kun je de SelektLiving aanvragen, waar bijvoorbeeld alle basismodellen in staan. Hier vind je bovendien nog meer inspiratie, belangrijke informatie over het bouwproces en ontvang je onze prijslijst.

Heb je nog andere vragen over een huis bouwen met SelektHuis? Dan kun je altijd contact opnemen met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.


SelektSpecial aanvragen

We hebben 5 verschillende SelektSpecials voor u. Wilt u ze aanvragen? Maak uw keus, vul het formulier en en u ontvangt direct onze mooie, digitale, brochure in uw mailbox. Liever per post? Neem dan contact op met ons team Advies & Verkoop: 0548- 537 555.

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven