px

Wij staan voor u klaar

Service

Wij doen ons uiterste best om uw woning geheel naar uw wens en volgens voorschriften te leveren. Het aantal opleverpunten ligt bij ons ruim onder het landelijk gemiddelde van het keurmerk Klantgericht bouwen. Wij worden door onze klanten al jarenlang als goed tot uitstekend beoordeeld.

Bijzonder professionele servicedienst

Wij beschikken over een eigen serviceafdeling. Een afdeling die wij continu verbeteren en professionaliseren. Service- en garantieverzoeken kunt u stellen via telefoonnummer 0548- 53 76 70  .
Uw meldingen worden direct verwerkt en behandeld. Een buitendienstmedewerker in uw regio zal uw vraag behandelen en een datum en tijd met u afspreken. Een duidelijke en efficiënte manier van werken dus. Uiteraard staan wij ook voor u klaar bij calamiteiten buiten kantooruren en in vakanties.

Úw mening telt 

Ook in de toekomst willen wij ons blijven onderscheiden ten opzichte van andere bouwers. Om dit te doen houden wij met elke klant een uitgebreide enquete om snel en adequaat in te springen op eventuele op- en aanmerkingen en zo voortdurend te verbeteren.

De garantievoorwaarden van SelektHuis zijn helder en praktisch. Ook na het verlopen van de garantietermijn kunt u bij ons terecht met uw servicevraag. U heeft immers gekozen voor de service en kwaliteit waar SelektHuis bekend om staat. Dat maken wij graag waar!

Garanties

Met SelektHuis kiest u voor een betrouwbare partner en zekerheid. Om dit te verzekeren leest u hier onze garanties.

Ontdek de garanties
 

Inspiratiegids

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.brochure

Vraag brochure aan
 

Voordelen

Een absoluut voordeel van SelektHuis is dat u één aanspreekpunt heeft, bekijk hier alle 15 absolute voordelen van SelektHuis!

Laat u overtuigen