Hoe werkt SelektHuis

Een huis bouwen met SelektHuis is heel simpel! Jouw droomhuis begint met 1 van onze basismodellen. Dit basismodel wordt als geraamte genomen. Verlengen, verbreden of verhogen? Dat kan! Net als de dakhelling aanpassen of kiezen voor een andere kap. Extra elementen zoals een dakkapel of erker toevoegen? Geen probleem! Daarnaast ben je vrij om zelf over de indeling te beslissen.

Samen met de adviseur bespreek je jouw woonwensen, hij kan dit vertalen naar een perfect plaatje voor de tekenaar die jouw droomhuis tot leven laat komen!

Bekijk hier de verschillende stappen in het proces.

Opgeleverde woningen

Basismodel

Wij bieden keuze uit ruim 20 basismodellen. Aan de hand van de bouwvoorschriften, jouw wensen en het budget, kunnen we een keuze maken voor een basismodel. Dit is het geraamte van jouw droomhuis!

Bekijk alle basismodellen

Afmetingen

Onze basismodellen hebben elk hun eigen afmeting, maar mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan kunnen we ook hier de nodige aanpassingen in doen. We kunnen verbreden, verlengen of een aanbouw realiseren in de vorm van een garage, erker, bijkeuken of zelfs extra slaapkamer. Bij SelektHuis kun je rekenen op flexibiliteit, dat is Slim Bouwen! Doordat wij slim gebruik maken van verschillende bouwmethodes, zijn wij zo flexibel. Wij combineren traditionele bouw met prefab onderdelen.

Lees meer over traditioneel bouwen

Bouwstijl

Een bouwstijl bestaat uit kenmerkende eigenschappen, waardoor het bouwwerk een herkenbare uitstraling krijgt. De meest bekende bouwstijlen zijn: klassiek, modern, landelijk, Jaren 30 en eigentijds. Deze stijlen zie je veel terug in de woningbouw. Samen met jou lopen we deze bouwstijlen door en bekijken welke stijl jouw droomhuis moet hebben.

Lees meer

Woningtype

Het resultaat is jouw droomhuis. Dit kan een eigentijdse vrijstaande woning zijn geworden, een boerderij met rieten kamp, een statig herenhuis of bijvoorbeeld een notariswoning. Uit jouw woonwensen kan naar voren zijn gekomen, dat jouw voorkeur ligt bij een specifiek woningtype. Echter zijn er wat verschillende woningtypes te onderscheiden op basis van uiterlijke kenmerken en functionaliteit. Want wanneer je jouw droomhuis bouwen, wil je ook dat deze perfect aansluit op jouw levensstijl.

Lees meer over de woningtypen

SelektLiving Magazine

Wil je alles nog even nalezen? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan!
Een brochure vol belangrijke informatie over het bouwproces, de mogelijkheden en onze prijslijst!

SelektLiving Magazine aanvragen ( slim bouwen )