px

Slim Bouwen

SelektHuis Slim Bouwen, vrijstaand huis bouwen, droomhuis bouwen, bouwen aan levensgeluk, selekthuis vestigingen

DROOM • BOUW • LEEF

Al meer dan drie decennia lang, staat ons familiebedrijf midden in de samenleving. Met een SelektTeam van circa 250 medewerkers en onze visie op bouwen en wonen, werken we iedere dag aan de optimale mix van comfort, kwaliteit en levensgeluk. Voor iedere klant.

 

Bij SelektHuis bouwen we aan levensgeluk

SelektHuis is een bouwbedrijf  dat vrijstaande woningen bouwt voor particulieren. Elke ontmoeting, elke schets, elk idee en elke keuze geeft ons energie om huizen te bouwen die vanaf de eerste steen als een thuis voelen. Wij bouwen uw huis dan ook samen met u, waarbij uw wensen centraal staan. Onze vakmensen denken namelijk niet alleen in stenen, dakpannen en afwerking van muren, maar zíen u, als toekomstige bewoners. Ze weten wat u beweegt in uw keuzes. We leven uw leven mee en zijn erbij. Als supporters bij wedstrijden, als vrijwilligers bij mooie doelen, als buurtgenoot op straatfeesten en als klant in het winkelcentrum.

SelektHuis vestigingen, SelektHuis Landelijk, Selekthuis Bouwbedrijf, SelektHuis Aannemer

SelektHuis is altijd dichtbij

Met 6 vestigingen door heel Nederland, zijn wij altijd dichtbij. Wel zo fijn om één van de grootste beslissingen van uw leven te bespreken met iemand die uw taal spreekt en bekend is met uw regio! En omdat SelektHuis landelijk opereert, profiteert u wel  mooi van de voordelen van een grote aannemer, doordat wij efficiënt kunnen omgaan met middelen & materialen.

 

 

 

Slim Bouwen

SelektHuis heeft een Slim BouwSysteem ontwikkeld. Op basis van ervaring  & expertise is er een bouwmethode uitgewerkt, waarbij overwegend traditionele bouw gecombineerd wordt met systeembouw. Houtskeletbouw wordt bovendien alleen dáár toegepast waar dat niet ten koste gaat van de kwaliteit.

|SelektHuis bouwt aan levensgeluk. Steen voor steen

Functie, kwaliteit, design en toegevoegde waarde, gecombineerd met lokale gemeenschapszin, drive & gevoel staan voorop bij SelektHuis. Waarbij we voortdurend vernieuwen, passend bij de tijd en de huidige samenleving. Onze kracht zit in de kennis & ervaring van onze mensen, de adviseur die met zijn vakkundigheid samen met u tot een aanzet komt voor uw droomhuis, de ontwerper die de vertaalslag op papier maken tot aan de technische tekenaar die uw vergunningsaanvraag begeleid en de bouwmedewerkers die liefde en energie voelen over hun ambacht.

 

Samen bouwen aan betere woningen

Door overwegend traditioneel te bouwen, de buitengevels steen voor steen op de bouwplaats op te metselen en gebruik te maken van betonnen vloeren, bent u verzekerd van degelijke bouw. Dit geeft een extra veilig gevoel. De combinatie met prefab, zorgt ervoor dat wij een kortere bouwtijd realiseren.

SelektHuis waarborgt kwaliteit door inhouse specialisten die het bouwsysteem altijd up-to-date houden met kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken. Bouwmedewerkers met gepassioneerd vakmanschap en onze eigen serviceafdeling, die optimale nazorg biedt. Ook na het verlopen van de garantietermijn staan wij open voor vragen. U heeft immers gekozen voor service & kwaliteit.

 

SelektHuis Medewerkers, SelektHuis bouwbedrijf, SelektHuis aannemer, huis bouwen

 

Meer informatie

Hoe nu verder? Die vraag wordt ons veel gesteld en daarom hebben wij een aantal hulpmiddelen voor u.

Een overzicht van alle stappen in het bouwproces met extra informatie

Een lijst met alle begrippen die u terug ziet komen in het stappenplan of andere correspondentie

  • Waar moet ik aan denken (binnenkort beschikbaar)

Overzicht met randvoorwaarden waar rekening mee gehouden moet worden

  • SelektWoningen

Overzicht van al onze woningtypes inclusief afmetingen, plattegrond en bouwtijd