Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Jouw droomhuis Slim Bouwen?

Een huis bouwen met SelektHuis is heel simpel! Jouw droomhuis begint met 1 van onze basismodellen. Dit basismodel wordt als geraamte genomen. Verlengen, verbreden of verhogen? Dat kan! Net als de dakhelling aanpassen of kiezen voor een andere kap. Extra elementen zoals een dakkapel of erker toevoegen? Geen probleem! Daarnaast ben je vrij om zelf over de indeling te beslissen.

Slim Bouwen is jullie woonwensen toepassen op het basismodel

Samen met de adviseur bespreek je jouw woonwensen, hij kan dit vertalen naar een perfect plaatje voor de tekenaar die jouw droomhuis tot leven laat komen. Uiteindelijk is geen enkele woning hetzelfde, maar door het Slim Bouwen bouwconcept kunnen wij wel heel snel & relatief goedkoop bouwen.

Jouw wensen, ons vakmanschap. Samen naar jouw droomhuis!

 

SelektLiving aanvragen

Wil je alles nog even nalezen? Vraag dan onze SelektLiving Magazine aan. Onze woningbrochure vol belangrijke informatie over het bouwproces, de mogelijkheden en onze prijslijst!

Basismodel

Jouw droomhuis start bij SelektHuis met een basismodel. Met ruim 20 verschillende basismodellen, een flexibele indeling en veel eigen inbreng, is elke woning echt uniek. Dat is Slim Bouwen!

Lees meer

Bouwstijl

Een bouwstijl is bepalend voor de sfeer & uitstraling van jouw droomhuis. Lees meer over de verschillende bouwstijlen en laat je inspireren. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Lees meer

Woningtype

Spreekt een bepaald woningtype je juist aan? Zoals een notariswoning, schuurwoning of herenhuis? Bespreek jouw woonwensen met de adviseur, dan maken we hier samen een droomhuis van!

Lees meer

Basismodel

Wij bieden keuze uit ruim 20 basismodellen. Aan de hand van de bouwvoorschriften, jouw wensen en het budget, kunnen we een keuze maken voor een basismodel. Dit is het geraamte van jouw droomhuis!

Bekijk alle basismodellen

Bouwstijl

Een bouwstijl bestaat uit kenmerkende eigenschappen, waardoor het bouwwerk een herkenbare uitstraling krijgt. De meest bekende bouwstijlen zijn: klassiek, modern, landelijk, Jaren 30 en eigentijds. Deze stijlen zie je veel terug in de woningbouw. Samen met jou lopen we deze bouwstijlen door en bekijken welke stijl jouw droomhuis moet hebben.

Lees meer

Woningtype

Het resultaat is jouw droomhuis. Dit kan een eigentijdse vrijstaande woning zijn geworden, een boerderij met rieten kamp, een statig herenhuis of bijvoorbeeld een notariswoning. Uit jouw woonwensen kan naar voren zijn gekomen, dat jouw voorkeur ligt bij een specifiek woningtype. Echter zijn er wat verschillende woningtypes te onderscheiden op basis van uiterlijke kenmerken en functionaliteit. Want wanneer je jouw droomhuis bouwt, wil je ook dat deze perfect aansluit op jouw levensstijl.

Lees meer over de woningtypen
Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven