px

Huis bouwen met SelektHuis

SelektHuis Sneek

Hét bouwbedrijf bij u in de regio.

Met een vestiging in Sneek, zijn wij altijd in de buurt! Met eigen personeel op alle vestigingen, hebben wij geen last van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig met u bouwen aan uw droomhuis. Onze vestiging in Sneek bouwt van het topje van Noord-Holland tot aan Friesland, Groningen en een deel van Drenthe. En wat Sneek niet bouwt, dat bouwt onze vestiging Rijssen wel! Met vestigingen in Amersfoort, Moordrecht, Hedel & Tholen bereiken we bovendien een dekking voor bijna heel Nederland (uitzondering van de waddengebieden en Zuid-Limburg).

In 1993 vestigde SelektHuis zich in Sneek met een modelwoning en bedrijfspand aan de Koperslagersstraat.  In 1998 is er destijds een groter bedrijfspand gebouwd om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Vanwege een stijgende omzet in Noord Nederland is ook het bestaande pand niet langer toereikend en krijgt daarom een behoorlijke face-lift. In de zomer van 2011 zijn er dan ook flink wat aanpassingen gedaan om te kunnen voorzien in de behoefte en groei.

Heeft u plannen om een huis te bouwen in Friesland, Groningen, Drenthe of Noord-Holland, dan bestaat de kans dat u kennis gaat maken met ons SelektTeam van de vestiging Sneek. Dit kan door 1 van onze evenementen te bezoeken of door een afspraak te maken met 1 van onze adviseurs.

Maak kennis met onze adviseurs!

Koperslagersstraat 21
8601 WL Sneek
Tel: 0515-427750  

Route

Bouwen in Friesland, Groningen of Drenthe

Met een vestiging in Sneek en Rijssen, kunnen wij snel & betrouwbaar vrijstaande woningen bouwen. Heeft u een kavel in optie of bezit?

Maak afspraak
 

SelektLiving

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat
boordevol inspiratie.
SelektLiving Inspiratie Magazine SelektHuis

Aanvragen
 

SelektEvents

Kom eens naar een Open Huis
of Open Dag om SelektHuis beter
te leren kennen.
Bekijk al onze activiteiten op onze evenementen kalender...

Welkom!