px

Vestiging Sneek

Sneek

SelektHuis is het bouwbedrijf bij u in de regio.

SelektHuis heeft zes vestigingen te weten in Rijssen (hoofdkantoor), Moordrecht, Tholen, Sneek, Amersfoort en Hedel. Hierdoor weten wij wat er speelt bij u in de regio. Wij spreken uw taal en kennen de omgeving. Met eigen personeel op alle vestigingen hebben wij geen last van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig met u bouwen aan uw droomhuis. Zo houden wij onze charme van een lokale aannemer!

In 1993 vestigde SelektHuis zich in Sneek met een modelwoning en bedrijfspand aan de Koperslagersstraat. Vanuit Sneek worden de provincies Friesland, Groningen, een deel van Drenthe en Noord-Holland (ten noorden van Amsterdam) bediend. In 1998 is er destijds een groter bedrijfspand gebouwd om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Vanwege een stijgende omzet in Noord Nederland is ook het bestaande pand niet langer toereikend en krijgt daarom een behoorlijke face-lift. Vanaf de zomer 2011 is onze vestiging in Sneek namelijk voorzien van een nieuwe moderne showroom met daarin nieuwe producten. Een showroom die u gezien moet hebben, dus maak snel een afspraak met één van onze adviseurs.

Wilt u meer informatie over nieuwbouw dan bent u van harte welkom tijdens één van onze evenementen. Wilt u graag een oriënterend gesprek? Dan is een afspraak wenselijk. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd voor uw persoonlijke plannen.

Maak kennis met onze adviseurs!

Koperslagersstraat 21
8601 WL Sneek
Tel: 0515-427750  

Route

Vrijblijvend gesprek

Een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs, kunt u direct aanvragen. Met 6 vestigingen hebben wij een landelijke dekking en zijn wij altijd bij u in de buurt!

Maak afspraak
 

Inspiratiegids

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.brochure

Vraag brochure aan
 

Inloopavond bezoeken

Op al onze vestigingen worden regelmatig inloopavonden georganiseerd, tijdens deze avonden kunt u vrijblijvend kennis maken met SelektHuis!

Maak kennis