px

Stagelopen bij SelektHuis

Stage

Wij ontwikkelen en bouwen jaarlijks zo’n 350 unieke, vrijstaande woningen voor de particuliere markt. SelektHuis heeft het gehele bouwproces van ontwerp tot en met de bouw in eigen hand. Belangrijke uitgangspunten bij het proces van ontwikkeling tot bouw zijn goede logistieke processen, duurzaamheid en een uitgekiende bouwmethode. De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd door ca. 250 medewerkers vanuit een zestal vestigingen met showroom.

Wil je stage lopen bij de grootste vrijstaande woningbouwer van Nederland? Dat kan!

We bieden geregeld interessante stageplaatsen aan voor leergierige en enthousiaste studenten op o.a. onze afdelingen Service, ICT, Tekenkamer en Verkoop. Als onderdeel van de Nieuwenhuis groep, gaan ook de sollicitaties via ons moederbedrijf de Nieuwenhuis groep. Op deze website vind je alle vacatures en stageplaatsen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende studenten:

Stagelopen bij SelektHuis

Wij zijn op zoek naar een Bouwkundige Service Topper. Volg jij een bouwkundige opleiding en zoek jij nog een stageplek? Bekijk dan alvast onze vacature en kom langs tijdens de StagePartnerDag van de Hogeschool Saxion in Enschede op donderdag 30 november! Zien we je daar?

cta-ga-naar-vacature

 

Op je mobiel bekijk je deze presentatie het beste met een Prezi Viewer in Google Playstore of de Apple Appstore