px

Technische Omschrijving

Kies hieronder uw afwerkingsniveau en bekijk de technische specificatie van de basismodellen. Wij hebben drie pakketmogelijkheden hieronder voor u samengesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Wilt u een andere samenstelling? Wilt u bijvoorbeeld nog meer zelf doen? Of wilt u de woning juist nog verder afgewerkt hebben? Dit kan uiteraard. Ook aanpassingen naar uw persoonlijke woonwensen zijn mogelijk. Alle woningen zijn vrij indeelbaar en flexibel in maatvoering. Vraag onze adviseur naar alle mogelijkheden.

Casco

Droom Bouw Klus

Alle basismodellen zijn casco te verkrijgen. De woning wordt wind en waterdicht opgeleverd. SelektHuis verzorgt de ruwbouw. Vervolgens kunt u de afwerking zelf (laten) uitvoeren.

Casco Plus

Droom Bouw Bespaar

Alle basismodellen zijn ook Casco Plus uit te voeren. De woning is naast wind en waterdicht ook van binnen gedeeltelijk aangekleed. Wij doen het zware werk en u houdt de vrijheid om in uw eigen tempo, met uw portemonnee en inzicht de woning naar uw droomhuis om te bouwen.

Sleutelklaar

Droom Bouw Geniet

Nog altijd is het meest gekozen afwerking de sleutelklaar variant. Ook hier zijn alle basismodellen mogelijk. De woning wordt verhuisklaar opgeleverd. U hoeft alleen nog maar de vloerafwerking, keuken en behang te verzorgen en u bent klaar om in uw droom te wonen!

Meer woningen en prijzen bekijken?

Vind de woning die bij u past

Maak een afspraak