px

Vestiging Tholen

Tholen

SelektHuis is het bouwbedrijf bij u in de regio.

SelektHuis heeft zes vestigingen te weten in Rijssen (hoofdkantoor), Moordrecht, Tholen, Sneek, Amersfoort en Hedel. Hierdoor weten wij wat er speelt bij u in de regio. Wij spreken uw taal en kennen de omgeving. Met eigen personeel op alle vestigingen hebben wij geen last van lange reistijden en kunnen wij snel en laagdrempelig met u bouwen aan uw droomhuis. Zo houden wij onze charme van een lokale aannemer!

SelektHuis is sinds 1997 gevestigd in Tholen en nam in 1999 Bouwbedrijf Van Bergen – Henegouwen over. Na ruim 10 succesvolle jaren was er behoefte aan een groter pand en vond er een verhuizing plaats naar de Stevinweg op bedrijventerrein “Welgelegen”. Op deze nieuwe locatie beschikt SelektHuis over extra overslagcapaciteit voor West-Nederland. De vestiging Tholen richt zich op het gebied Zeeland tot Rotterdam en Noord-Brabant. Onze adviseurs laten u onder het genot van een kop koffie graag zien wat zij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie over nieuwbouw dan bent u van harte welkom tijdens één van onze evenementen. Wilt u graag een oriënterend gesprek? Dan is een afspraak wenselijk. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij de tijd voor uw persoonlijke plannen.

Maak kennis met onze adviseurs!

Stevinweg 13
4691 SM Tholen
Tel: 0166-601240    

Route

Vrijblijvend gesprek

Een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs, kunt u direct aanvragen. Met 6 vestigingen hebben wij een landelijke dekking en zijn wij altijd bij u in de buurt!

Maak afspraak
 

Inspiratiegids

Onze meer dan 160 pagina's tellende gratis brochure staat boordevol inspiratie.brochure

Vraag brochure aan
 

Inloopavond bezoeken

Op al onze vestigingen worden regelmatig inloopavonden georganiseerd, tijdens deze avonden kunt u vrijblijvend kennis maken met SelektHuis!

Maak kennis