Let op! Niet ondersteunde browser

De browser die u momenteel gebruikt is verouderd en ondersteunt niet alle technieken die wij gebruiken voor onze website.
Voor een optimale weergave en bezoekerservaring, adviseren wij het gebruik van een browser zoals Google Chrome (Download Chrome).

Dit bericht sluiten

Hoe het begon

SelektHuis is ontstaan nadat de gebroeders Nieuwenhuis al jaren allerlei intensieve samenwerkingen hebben gehad in de bouwwereld. Hierdoor is er veel kennis & ervaring opgedaan, waardoor complete bouwplannen ontwikkeld konden worden. Midden jaren ’80 is dit in de markt gezet, een betaalbare woning, dat voor iedereen bereikbaar is. Speerpunten hierbij zijn een goed logistiek proces, een uitgekiende bouwmethode en het blijven werken aan innovatie, kennisverrijking en professionalisering. Tot op de dag van vandaag is dát het uitgangspunt, waar we al tientallen jaren succesvol mee zijn.

Slim Bouwen

Als je die perfecte combinatie hebt gevonden van mensen, materialen en techniek dan heb je een bouwmethode, dat staat als een huis. We bouwen traditioneel en zijn flexibel met afmetingen en niet dragende muren. Het bouwconcept is als een stevige fundering voor al onze unieke woningen. Dat maakt, waardoor we zo snel, efficiënt en relatief goedkoop kunnen bouwen!

Wil je meer weten over Slim Bouwen? Lees hier dan uitgebreid over onze bouwmethode.

Innovatief werken met de juiste mensen & materialen

Wij hebben onze eigen specialisten in huis. Deze mensen houden zich dagelijks bezig met de specialisatie die ze hebben. Niet alleen uitvoerend, maar ze zijn ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de kennis intern, het doorvoeren van verbeteringen en het aandragen van ideeën en geven van advies. Zo innoveren we continue.

Lees de komende weken ook meer over onze andere kernwaarden om meer te weten te komen over vakspecialisten, waarom bouwen met SelektHuis zo makkelijk is en de service die we leveren!

Woningbrochure
Afspraak
Bellen
Naar boven